Home > Lifestyle > Bianca si-a pierdut virginitatea cu… un “dobitoc!”

Bianca si-a pierdut virginitatea cu… un “dobitoc!”

Primele experiente sexuale ale Biancai Dragusanu au fost extrem de traumatizante pentru ea! Roscata marturiseste ca si-a pierdut virginitatea la 17 ani, iar cel care i-a fost partener de asternut nu a protejat-o deloc, dimpotriva, s-a purtat ca un “dobitoc!”

“Mi-am inceput viata sexuala inainte de “Din Dragoste”. Atunci aveam 17 ani. A fost o experienta trista, ala era un dobitoc”, a povestit Bianca la un moment dat in fata camerilor de luat vederi, apoi, in culise, a detaliat mai mult pe aceasta tema, sustinand ca ea a pus suflet in noaptea aceea, in timp ce partenerul nu a tratat-o decat ca pe un obiect sexual!
Povestirea Biancai are o foarte mare doza de adevar, intrucat sunt si alte persoane din Calan care sustin ca individul care a sedus-o pe roscata era un fel de Cassanova si il interesa doar sa fie el satisfacut, nu si partenera. “Era un baiat frumusel din Calan, care le aburea pe toate fetele, insa nu ramanea cu niciuna! Dragusanu a pus suflet in relatia cu el, dar nu merita, era un om pe care il interesa doar persoana lui! Multe dintre domnisoarele care au fost cu acest tip s-au declarat dezamagite!”, au spus surse din apropierea Biancai Dragusanu.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
TOP 10 vedete care si-au pierdut virginitatea la o varsta frageda
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!

Comenteaza acest articol

Bianca si-a pierdut virginitatea cu… un “dobitoc!”

by   1 min
0