Home > Lifestyle > Bianca Slav e DĂRÂMATĂ! “Am PLÂNS când am aflat DECIZIA”

Bianca Slav e DĂRÂMATĂ! “Am PLÂNS când am aflat DECIZIA”

Consiliul Naţional al Audiovizualului a respins proiectul Antena Stars din care făcea parte şi Bianca Slav. Postul ar fi trebuit să înlocuiască Antena 2 şi era programat pentru lansare pentru data 16 decembrie. În grila de programe a postului TV se afla şi un reality-show prezentat de Bianca Slav, însă CNA nu a fost de acord cu un post TV tabloid.

“Când am aflat această decizie am plâns. Nu mi-am imaginat că nişte oameni inteligenţi de la CNA să vorbească despre un om pe care nu îl cunosc. Îi invit să vizionam împreună primul material din această emisiune şi vedem atunci. E o emisiune pe care mi-o doresc enorm. Acolo este vorba despre ceva educativ prin care eu le spun fetelor ce greşeli să nu facă. Ce greşeli am făcut eu în trecut şi de cev trebuie să se ferească ele. Ceea ce sunt eu acum se datorează autodisciplinei mele. Tinerele care îmi cer sfatul vor fi învăţate să nu se înfometeze, să nu-şi distrugă sănătatea”, a declarat Bianca Slav la Acces Direct.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

Loading...

Comenteaza acest articol

Bianca Slav e DĂRÂMATĂ! “Am PLÂNS când am aflat DECIZIA”

by   1 min
0