Home > Lifestyle > BIANCA si-a taiat rochia de mireasa cu foarfeca! Alta IMAGINE din pictorial si INTERVIU!

BIANCA si-a taiat rochia de mireasa cu foarfeca! Alta IMAGINE din pictorial si INTERVIU!

La inceputul anilor 2000, un fotograf din Las Vegas a realizat un pictorial neconventional cu o mireasa, tavalind-o prin noroi si frunze, practic distrugandu-i rochia de mireasa. Asa s-a nascut curentul TRASH THE DRESS, iar, in Romania, prima vedeta care procedeaza asa este BIANCA DRAGUSANU, recent casatorita cu Victor Slav.  BIANCA a acceptat provocarea TABU, ocazie cu care a acordat si SINGURUL INTERVIU de dupa nunta.

BIANCA a realizat un pictorial unic in revista TABU, editia de noiembrie.

(c)Tabu, 2013-2014. Pot fi reproduse 2 imagini, numai cu precizarea explicita, vizibila si functionala a link-ului http://www.tabu.ro/bianca-dragusanu-trash-the-dress/coperta Bianca LR

Iata si fragmente din interviul luat de Dan-Silviu Boerescu protagonistei pictorialului:

TABU: Cum e cu ”barterul” de la nuntă?  Ți-ai ”vândut” cel mai important eveniment din viața ta?

BIANCA: În primul rând, ”barter” nu înseamnă gratis, înseamnă echivalentul unor servicii. E simplu, în schimbul unor servicii faci alte servicii. De altfel, nimeni nu știe ce a fost barter și ce am plătit.Poate că, de pildă, am obținut niște reduceri. Doar eu și soțul meu știm care e adevărul și asta este strict problema noastră.

TABU: Rochia de mireasă a fost pe barter?

BIANCA: Nu, rochia de mireasă NU a fost pe barter. Este un unicat, a fost creată exclusiv pentru mine de Atelier Ersa, lucrată anume pe măsurile mele. E croită manual din dantelă franțuzească. Interesant este că eu n-am spus că ar costa 9.000 euro, am zis doar că prețul este ”peste 5.000 euro”. Și a fost într-adevăr peste 5.000 euro!

TABU: În condițiile astea, de ce ai acceptat să o distrugi simbolic pentru pictorialul nostru?

BIANCA: Pentru că eu vreau să fiu întotdeauna altfel, originală, iar acesta este primul proiect de acest fel de la noi. Fiindcă era ceva …tabu!

TABU: Presupusa ta întâlnire cu Adrian Cristea înainte de nuntă? Presupusa întâlnire a lui Victor cu Anda Adam după nuntă?

BIANCA: La felul în care am fost păziți de toți acești paparazzi, nu ar fi apărut imediat imagini?!? Ai văzut doar ce se întâmplă – chiar acum, când vorbesc cu tine, afară mă pândesc trei mașini cu reporteri și fotografi! (N. RED. Într-adevăr, pe durata realizării interviului, erau trei mașini, una parcată chiar pe trotuar, lipită efectiv de poarta redacției! Oamenii au stat acolo de la ora 16.00 până noaptea târziu, mult după ce Bianca părăsise clădirea pe o altă ieșire. La un moment dat, un cameraman a încercat să dea buzna în clădire dar a fost evacuat imediat. Tot ce a putut imortaliza pe peliculă a fost ieșirea triumfală a băiatului care adusese pizza unor colegi…)

…Pictorialul integral si interviul complet numai in revista TABU de noiembrie, de VINERI, 1 NOIEMBRIE, la punctele de difuzare a presei!

Foto: Catalin Muntean. Producator: Cristi Petrescu. Styling: Bianca Slav. Concept editorial: Dan-Silviu Boerescu

Articole asemanatoare
Exclusiv! BIANCA isi distruge rochia de mireasa …in TABU

Comenteaza acest articol

BIANCA si-a taiat rochia de mireasa cu foarfeca! Alta IMAGINE din pictorial si INTERVIU!

by   2 min
0