Home > Agenda > stiri > Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au recunoscut relatia. VEZI CE SPUNE BOTE

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au recunoscut relatia. VEZI CE SPUNE BOTE

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au petrecut seara in restaurantul libanez care este frecventat si de Catalin Botezatu.

Cei doi au petrecut o ora si jumatate impreuna, dar au fost in cele din urma surprinsi de o echipa a postului Acasa TV.
“Ce vrei sa-ti spun acum? Pana acum nu stiau nici macar prietenii nostri nimic, cum era sa fac public in fata natiunii?! Sa stiti ca Bianca Dragusanu chiar mananca! A zis Catalin Botezatu ca ar putea sa ne fie nas? Nu comentez nimic. Eu am cochetat cu modellingul, dar n-am prezentat pentru Botezatu. Nu ca nu mi-as fi dorit acest lucru, dar ne stim de multa vreme”, a spus Victor Slav.

Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, Cătălin Botezatu, s-a declarat foarte fericit că roşcata şi-a găsit liniştea în braţele lui Victor Slav. Ba mai mult, susţine că Bianca se potriveşte mult mai bine cu Victor, decât cu Adrian Cristea.

“Nu m-a surprins această relaţie a Biancăi, era normal să-şi găsească pe cineva. Sunt doi oameni foarte frumoşi, tineri şi le urez bine”, a spus Cătălin, la emisiunea Cancan TV, difuzată la Acasă Tv, de luni până joi, de la ora 22.

“Eu nu mai suspin după Bianca. Pe Victor îl ştiu bine, mi-am pus amprenta pe el. Este un băiat frumos, a lucrat în modelling şi am colaborat de câteva ori. Se întreţine şi am apreciat asta la el”, a mai spus Cătălin.

Articole asemanatoare
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
“CAT imi dai sa-mi spal rufele in public?” Pretul vedetele la TV in Romania
…Pe cand Cruduta nu era, iar Bianca Dragusanu nu se nascuse nici ea! CINE era idolul pustoaicelor! FATA care a innebunit RomaniA!
TELENOVELA LIS continua: OANA a fugit de acasa, VIOREl a ramas fara bani de pacanele! Ce legatura au cu BIANCA DRAGUSANU!

3 Responses

Comenteaza acest articol

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au recunoscut relatia. VEZI CE SPUNE BOTE

by   1 min
3