Home > Agenda > stiri > Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au recunoscut relatia. VEZI CE SPUNE BOTE

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au recunoscut relatia. VEZI CE SPUNE BOTE

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au petrecut seara in restaurantul libanez care este frecventat si de Catalin Botezatu.

Cei doi au petrecut o ora si jumatate impreuna, dar au fost in cele din urma surprinsi de o echipa a postului Acasa TV.
“Ce vrei sa-ti spun acum? Pana acum nu stiau nici macar prietenii nostri nimic, cum era sa fac public in fata natiunii?! Sa stiti ca Bianca Dragusanu chiar mananca! A zis Catalin Botezatu ca ar putea sa ne fie nas? Nu comentez nimic. Eu am cochetat cu modellingul, dar n-am prezentat pentru Botezatu. Nu ca nu mi-as fi dorit acest lucru, dar ne stim de multa vreme”, a spus Victor Slav.

Fostul iubit al Biancăi Drăguşanu, Cătălin Botezatu, s-a declarat foarte fericit că roşcata şi-a găsit liniştea în braţele lui Victor Slav. Ba mai mult, susţine că Bianca se potriveşte mult mai bine cu Victor, decât cu Adrian Cristea.

“Nu m-a surprins această relaţie a Biancăi, era normal să-şi găsească pe cineva. Sunt doi oameni foarte frumoşi, tineri şi le urez bine”, a spus Cătălin, la emisiunea Cancan TV, difuzată la Acasă Tv, de luni până joi, de la ora 22.

“Eu nu mai suspin după Bianca. Pe Victor îl ştiu bine, mi-am pus amprenta pe el. Este un băiat frumos, a lucrat în modelling şi am colaborat de câteva ori. Se întreţine şi am apreciat asta la el”, a mai spus Cătălin.

Articole asemanatoare
victor-slav
Cu cine a petrecut Victor Slav de ziua lui
Bianca-Dragusanu-si-Alex-Bodi
N-ai să crezi cum arată acum iubitul Biancăi Drăgușanu
victorslav
Ce bine seamănă Victor Slav și fiica lui în copilărie. Imagini de arhivă cu vedetă, mama și fiica lui
bianca dragusanu
Cum arată nepotul de 15 ani al Biancăi Drăgușanu

3 Responses

Comenteaza acest articol

Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au recunoscut relatia. VEZI CE SPUNE BOTE

by   1 min
3