Tabu
Image default
lifestyle

Planuri de nunta! BIANCA l-a dus pe VICTOR SLAV sa-i cunoasca familia! FOTO

Victor Slav a sărit ca ars atunci când a fost întrebat dacă are gânduri de însurătoare cu Bianca, argumentând că nu sunt decât de două luni împreună și că nu au apucat să-și cunoască părinții.
Bianca Drăgușanu s-a gândit să fie ea prima care îl duce pe Victor acasă, așa că sfârșitul acesta de săptămână a fost un bun prilej pentru prezentatorul de la meteo să-și cunoască potențialii socri.

Cuplul a petrecut așadar un weekend în familie, la Călan, în județul Hunedoara, orașul de baștină al roșcatei, unde par că s-au simțit de minune. Sau cel puțin asta reiese dintr-o fotografie postată de Bianca pe contul ei de Facebook, în care apare alături de tată, de sora și de nepoțelul ei.

Se pare că unul dintre pașii esențiali pentru a se cunoaște mai bine a venit din partea Biancăi, după ce, la un târg de mirese ce a avut loc recent Victor a sărit ca ars când a fost întrebat de însurătoare, spunând că nu o ia de nevastă pe roșcată încă, pentru că nu a dus-o acasă la părinți: “Ce nuntă? N-am înţeles întrebarea. Cum să ne căsătorim, când eu nici măcar nu am dus-o acasă la părinţi şi nici eu nu i-am cunoscut pe ai ei? Suntem abia de două luni împreună”.


Mai mult: Bianca l-a dus pe Victor acasă la părinți! Intră să-l vezi pe Slav, alături de ”socri”! FOTO – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Beyonce: E timpul pentru o Wonder Woman de culoare

realitatea

Lady GaGa vrea să joace în “Modern Family”

realitatea

Andreea Marin, idila cu Marcel Toader!?

La Vie d’Adele – Palme d’Or-ul de anul acesta în România

Ce sa vezi (sau nu) : Bruno

realitatea

ANTONIA: ce fetita frumoasa are! FOTO

Scrie un comentariu