Tabu
PEOPLESlider

Bibi și Antonio Pican s-au despărțit! Mesajul emoționant publicat de artistă

Cântăreața Bibi și vloggerul Antonio Pican s-au separat, după 2 ani de relație, deși se vedeau toată viața împreună. Anunțul a fost făcut chiar de Bibi, pe pagina sa de Instagram, care le-a povestit admiratorilor ei că relația cu Antonio a ajuns la final.

Bibi nu a dorit să ofere și motivele din spatele despărțirii și și-a rugat admiratorii să i respecte decizia și intimitatea.

„A fost frumos cât a fost…
Ne-am maturizat, am crescut împreună și ne-am învățat unul pe celălalt multe. Au existat și momente grele, momente pe care nu le-am lăsat să se vadă, dar care există în orice relație, momente peste care am reușit să trecem și care ne-au făcut mai puternici, însă acum… acum e momentul să mergem pe drumuri separate. Vă rugăm să ne respectați decizia! Au fost 2 ani frumoși și din respect pentru tot ce am trăit împreună nu voi discuta public detalii despre despărțirea noastră. Au fost luni bune în care am gândit și am analizat tot, luni în care m-am maturizat mai mult ca niciodată… am simțit nevoia să fac această postare, deoarece îmi asum faptul că sunt persoană publică și așa cum am împărtășit cu voi toate momentele, am ales să-l împărtășesc cu voi și pe acesta. Fac această postare din respect pentru comunitățile noastre, însă nu doresc să îmi “spăl rufele în public”. Vom avea mereu respect unul pentru celălalt… asta este tot ce trebuie să știți. Vă iubesc și vă mulțumesc!”, este mesajul emoționant postat de artistă.

Bibi și Antonio Pican au crescut, practic, împreună, odată cu relația lor, cei doi tineri cunoscând și faima, dar și dragostea, în această perioadă. Aceștia se bucură de mii de fani în mediul online, iar de când au anunțat că formează și un cuplu, au ajuns printre preferații adolescenților de pe internet.

ARTICOLE SIMILARE

Nicoleta Luciu, de nerecunoscut. Fanii sunt șocați: „Zici că e mamaia de pe uliță”

Andreea Damian

Internetul a „ucis-o” pe Madonna. Diva, confundată cu Maradona

Andreea Damian

Jobul de vis. Ești plătit cu 4.500 de dolari pe lună ca să călătorești

Andreea Damian

Cum porți pantalonii cargo cu multe buzunare atunci când te-ai săturat de blugi

Andreea Damian

Premiile BAFTA 2023. Marele premiat al galei, cu șapte trofee. Lista câștigătorilor

Andreea Damian

Galeria Senso ⎪ Vernisajul expoziției „Ipostaze Tulburătoare”

Ciocîrlan

Scrie un comentariu