Home > Agenda > Bilete pentru Bonnie Tyler

Bilete pentru Bonnie Tyler

Marti, 9 octombrie, au fost puse in vanzare biletele pentru concertul pe care Bonnie Tyler il va sustine la Bucuresti pe 8 decembrie. Pentru acest eveniment sunt disponibile 6 categorii de bilete, cu preturi cuprinse intre 50 si 300 de lei.

Concertul va avea loc pe 8 decembrie la Sala Palatului din Bucuresti, iar spectatorii romani vor avea sansa sa asculte cele mai celebre piese din repertoriul artistei, spectacolul numindu-se Bonnie Tyler – Greatest Hits.

De-a lungul anilor, Bonnie a vandut peste 100 de milioane de albume, numai piesa “It’s A Heartache” vanzandu-se in mai mult de 6 milioane de copii in intreaga lume! Bonnie Tyler si-a castigat reputatia ca fiind una dintre cele mai mari artiste pe care le-a avut vreodata Marea Britanie.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

– 300 lei: categoria VIP

– 250 lei: categoria 1

– 200 lei: categoria 2

– 150 lei: categoria 3

– 100 lei: categoria 4

–   50 lei: categoria 5

Admiratorii pot achizitiona biletele din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro  si MYTICKET.ro.

Concertul „BONNIE TYLER – Greatest Hits” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe data de 8 Decembrie 2012 si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service

Articole asemanatoare
Arhiva trupei Radiohead e publică și este foarte utilă fanilor și nu numai
Documentarul „Coachella: 20 de ani în deșert” va fi difuzat pe YouTube (premieră trailer)
10 evenimente din muzică pe care să le urmărești neapărat în 2020
Alcoolul din hiturile cântărețelor – un subiect TABU și legat mai ales de dragostea neîmpărtășită

Comenteaza acest articol

Bilete pentru Bonnie Tyler

by   1 min
0