Tabu
Image default
lifestyle

Biletele la concertul lui Julio Iglesias, mai ieftine zilele acestea!

De miercuri pana duminica, biletele la concertul lui JULIO IGLESIAS sunt mai ieftine!

Julio Iglesias va sustine la Bucuresti un super concert pe 30 Iunie 2012! Acesta face parte din turneul „2012 World Tour” si promoveaza totodata si noul sau album, numit sugestiv „1”, care va fi lansat in Romania pe 23 Aprilie! Albumul a castigat deja statutul de disc multi-platinum in tarile in care a fost lansat pana acum: Spania, Brazilia si tarile hispanice! Toti cei care doresc sa il asculte live la concertul din Bucuresti, au de miercuri pana duminica ocazia sa cumpere un bilet mai ieftin cu 15%!

Oricine cumpara in perioada 28 Martie – 1 Aprilie 2012 un bilet la concertul „JULIO IGLESIAS” va beneficia de o reducere de 15%! Categoriile care fac obiectul promotiei sunt: 300 lei, 425 lei si 600 lei! Aceasta promotie este valabila doar de miercuri pana duminica inclusiv (28 Martie – 1 Aprilie 2012) si este disponibila in toata reteaua BILETOO! Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor.

Julio Iglesias este unul dintre cei 10 muzicieni care au vandut cele mai multe discuri la nivel mondial si este in prezent cel mai bine vandut cantaret latino din istorie: a depasit cifra de 300 de milioane de discuri vandute in intreaga lume! A primit peste 2600 de discuri de aur si de platina si are o stea pe Hollywood Walk Of Fame inca din 1985. Numele lui figureaza si in Guiness Book Of Records, pentru recordul de a fi vandut mai multe albume in diferite limbi decat oricare alt cantaret!

Concertul JULIO IGLESIAS va avea loc la Zone Arena din Bucuresti pe 30 Iunie 2012.

ARTICOLE SIMILARE

Gala premiilor gay

realitatea

SOFIA VERGARA, ce aparitie senzuala! FOTO

Lady Gaga și-a “revărsat” sânii pe scenă – Vezi Foto

realitatea

Parfumul altor vremuri: de vorba cu Marie Helene Rogeon

realitatea

Ghici cine a ieșit la plimbare

realitatea

Megan Fox vrea să-l mănânce pe Zac Efron

realitatea

Scrie un comentariu