Tabu
lifestyle

Biletele pentru spectacolul Forever Crazy de la Bucuresti s-au pus in vanzare!

Crazy Horse Paris, cunoscut si sub numele de Le Crazy, creatorul celor mai renumite si senzuale show-uri de cabaret din lume, prezinta pentru prima data la Bucuresti spectacolul Forever Crazy, o serie de patru show-uri exclusive ce se vor desfasura la World Trade Plaza din cadrul World Trade Center. Forever Crazy va avea premiera pe data de 23 mai si va continua pana pe data de 26 mai, biletele fiind disponibile incepand de astazi pe site-ul MyTicket.ro, urmand ca in zilele urmatoare sa poata fi achizitionate si din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica si din libraria Mihai Eminescu.

Cu o istorie de 60 de ani in care a cucerit peste 15 milioane de spectatori, Crazy Horse Paris este cel mai renumit show de cabaret din lume si va sosi in premiera in Romania, intr-o serie de evenimente organizate de Amphitrion.

Biletele pentru cele patru reprezentatii programate sunt disponibile incepand de astazi in numar limitat, la patru categorii de pret, astfel:

VIP Diamond: Loc la masa de patru persoane in imediata apropiere a scenei ce ofera o vizibilitate inegalabila a spectacolului. Pachetul include o ½ sticla de sampanie si o selectie de gustari fine. Pret: 556 lei

VIP Platinum: Loc la masa de patru persoane ce ofera o vizibilitate exceptionala a show-ului. Un rasfat complet pentru toti cei care vor sa savureze fiecare detaliu. Pachetul include: o ½ sticla de sampanie. Pret: 437 lei

Gold: Pozitionare top-premium in stil teatru; include un pahar de vin la intampinare. Pret: 330 lei

Silver: Pozitionare premium in stil teatru; include un pahar de vin la intampinare. Pret: 280 lei

Timp de patru zile, stilul original si sofisticat al fermecatoarei capitale franceze va fi recreat in interiorul World Trade Plaza, intr-un spatiu special amenajat ce va reda atmosfera renumitului cabaret. Elementele contemporane specifice scenelor glamour provocatoare din istoria  cabaretului vor rasfata simturile intr-un show care, fara indoiala, va starni imaginatia spectatorilor.

Show-urile Crazy Horse Paris combina o serie de povesti unde siluetele dansatoarelor aduc la viata fantezii universale. In timpul scenelor de dans, formele trupurilor sunt scaldate intr-o paleta bogata de lumini ce  dau frau liber imaginatiei. Fiecare tablou al spectacolului Forever Crazy are propria poveste, combinand miscarile clasice de cabaret cu liniile unduitoare perfecte ale dansatoarelor, in imagini imbracate in lumini seducatoare.

ARTICOLE SIMILARE

Madonna vrea un copil cu Jesus

realitatea

Ghici cine…

realitatea

10 lucruri pe care NU vrea să le audă o femeie care tocmai a fost părăsită

realitatea

Mobila lui Michael, vândută pentru un preţ uriaş

realitatea

Mirela Stelea, în FUNDUL GOL la un eveniment monden

Echipa Tabu, câștigătoare la Star Battle

realitatea

Scrie un comentariu