Tabu
CULTURE Slider

Bill Gates a făcut o mare greşeală în cariera sa și o regretă enorm

Bill Gates

Bill Gates a dezvăluit într-un  interviu pentru Village Global care e cea mai mare greșeală pe care a făcut-o de-a lungul carierei.

Fondatorul Microsoft e unul dintre cei mai de succes antreprenori tehnologici din toate timpurile, dar asta nu înseamnă că el nu a făcut unele erori în carieră. Acesta încă regretă că a permis companiei Google să lanseze Android.

„Cea mai mare greșeală a fost managementul greșit care a dus ca Microsoft să nu fie ceea ce este Android astăzi. Android este alternativa standard pentru Apple. Microsoft ar fi trebuit să câștige această luptă. Câștigătorul ia totul. Nu există un loc pentru un sistem de operare care nu este iOS și cât valoarează acesta? 400 de miliarde de dolari care puteau să fie transferați de la compania G către compania M”, a spus Gates.

În ciuda erorii, miliardarul a spus că Microsoft este încă „foarte puternic”.  Dar e convins că nu ar fi fost dacă nu făcea această greșeală .Trebui să fie „compania lider” în loc de „o companie lider”.

Google a achiziționat Android în 2005 pentru 50 de milioane de dolari.  Potrivit Forbes, Bill Gates este a doua cea mai bogată persoană din lume, cu o avere estimată la 102,9 miliarde de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Cum a arătat Meghan Markle la prima sa apariție publică în calitate de ducesă

Andreea Damian

Forbes a publicat clasamentul celor mai bine plătite vedete din lume. Prezențe neașteptate în top 10

Andreea Damian

CNA inchide 10 minute emisia celor mai importante posturi TV! VADIM si ZAVORANU, scandal maxim!

1 comentariu

Bill Gates a făcut o mare greşeală în cariera sa și o regretă enorm - Stiri eZZ 25 June 2019 at 21:03

[…] Care este greşeala imensă pe care a făcut-o Bill Gates, pe TABU.RO […]

Răspunde

Scrie un comentariu