Tabu
CULTURESlider

Bill Gates a făcut o mare greşeală în cariera sa și o regretă enorm

Bill Gates a dezvăluit într-un  interviu pentru Village Global care e cea mai mare greșeală pe care a făcut-o de-a lungul carierei.

Fondatorul Microsoft e unul dintre cei mai de succes antreprenori tehnologici din toate timpurile, dar asta nu înseamnă că el nu a făcut unele erori în carieră. Acesta încă regretă că a permis companiei Google să lanseze Android.

„Cea mai mare greșeală a fost managementul greșit care a dus ca Microsoft să nu fie ceea ce este Android astăzi. Android este alternativa standard pentru Apple. Microsoft ar fi trebuit să câștige această luptă. Câștigătorul ia totul. Nu există un loc pentru un sistem de operare care nu este iOS și cât valoarează acesta? 400 de miliarde de dolari care puteau să fie transferați de la compania G către compania M”, a spus Gates.

În ciuda erorii, miliardarul a spus că Microsoft este încă „foarte puternic”.  Dar e convins că nu ar fi fost dacă nu făcea această greșeală .Trebui să fie „compania lider” în loc de „o companie lider”.

Google a achiziționat Android în 2005 pentru 50 de milioane de dolari.  Potrivit Forbes, Bill Gates este a doua cea mai bogată persoană din lume, cu o avere estimată la 102,9 miliarde de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

George Buhnici, arestat în Bulgaria. Ce a făcut vloggerul

Andreea Damian

HETEP | Conceptul egiptean de pace

Ciocîrlan

Cea mai buna poveste a unei despartiri, din toate timpurile

realitatea

Meghan Markle și Prinul Harry, în pragul despărțirii

Andreea Damian

Beyonce, complicații la nașterea gemenilor: Sănătatea mea și a bebelușilor era în pericol

Andreea Damian

Concurenta Eurovision din Austria este o FEMEIE CU BARBA!

1 comentariu

Scrie un comentariu