Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Billie Eilish a renunțat la hainele largi. Cum arată artista în ținute provocatoare

Billie Eilish își iubește corpul, însă preferă să nu îl expună. De aceea poartă haine largi, mai degrabă băiețești. Recent, ea a trecut la corsete și portjartier, pentru Vogue.

Când cântărețele pop cresc, există adesea o schimbare de imagine care produce șoc în mass-media: fetele devin femei ale căror corpuri pot fi comercializate. Majoritatea schimbărilor de imagine sunt calculate cu precizie, doresc să producă senzațional, iar companiile de discuri vor să comercializeze în același timp sexualitatea vedetelor lor. Acest lucru se aplică în special femeilor. Și Billie Eilish a fost afectată!

Cea care a reușit timp de doi ani să poarte părul verde, haine largi și să-și expună foarte puțină piele în ținute Gucci a schimbat foaia. Artista de 19 ani s-a vopsit blond platinat și își arată mult mai mult din corp într-un pictorial pentru Vogue.

Transformare radicală

Coperta revistei britanice Vogue, în care artista apare îmbrăcată într-un corset, a atins un milion de like-uri pe rețeaua socială în doar 6 minute. Billie Eilish este însă cunoscută pentru hainele ei largi, așa că schimbarea de look a provocat un val de reacții și nu toate favorabile. Schimbarea i-a şocat pe mulţi, care nu au uitat ce spunea Billie într-o reclamă pentru o mare casă de modă: „Nu vreau ca lumea să ştie totul despre mine. De asta port haine mari şi largi.”

În fotografia principală a pictorialului, cântăreața de 19 ani poartă un corset roz pal și o fustă foarte mulată. Ținuta e completată cu o pereche de mănuși din latex. Este machiată discret, iar părul îl are pe umeri, blond, cu bucle lejere. Și în alte imagini artista poartă haine provocatoare, body-uri foarte mulate pe corp care nu mai seamănă deloc cu hainele largi pe care le îmbrăca înainte.

Pe lângă pictorialul inedit pentru revista Vogue, artista a oferit și un interviu în care susține că a fost criticată de fani pentru că își acoperea corpul cu faine largi.

ARTICOLE SIMILARE

Vedetele sunt disperate să arate că „suntem împreună”. De fapt, criza a evidențiat cât sunt de ipocrite

Andreea Damian

Portret al artistului la tinerețe: ALEXANDRU GHENCEA, ironic fashion designer

Ciocîrlan

Ce operație de înfrumusețare refuză să-și facă Lidia Buble

Tabu Tabu

Rihanna are o relație cu fostul iubit al lui Kendall Jenner

Andreea Damian

„Noaptea tarziu”, proiect despre responsabilizare, dedicat tinerilor

Tabu Tabu

Te ajută dieta pentru fertilitate să ai succes în conceperea unui copil? Părerea experților

Andreea Damian

Scrie un comentariu