Tabu
CULTURE PEOPLE Slider

Billie Eilish devine cel mai tânăr artist care înregistrează tema unui film cu James Bond

Billie Eilish

Starul pop Billie Eilish a înregistrat piesa de pe coloana sonoră pentru noul film James Bond, No Time To Die. Cântăreața americană, care a împlinit 18 ani luna trecută, este cea mai tânără artistă din istorie care a scris și înregistrat o piesă pentru franciză.

Artista a numit această sarcină o „onoare uriașă”. James Bond este cea mai tare franciză de film existentă vreodată. Sunt încă în stare de șoc.”, a declarat Billie Eilish

Ultimele două soundtrackuri Bond, Skype ( Adele) și Writing’s On The Wall pentru Spectre (Sam Smith), au câștigat ambele un Premiu Oscar.

Piesa de pe coloana sonoră a fost compusă de Eilish împreună cu fratele ei, Finneas O’Connell, cu care a creat albumul său de debut nominalizat la Grammy, When We All Asleep, Where Do We Go? de anul trecut. „Scrierea piesei de pe coloana sonoră pentru un film Bond este ceva ce am visat să facem întreaga viață”, a spus el. „Ne simțim atât de norocoși să jucăm un mic rol într-o franciză atât de legendară. Trăiască 007.”

Soundtrackul Bond este de obicei lansată în luna premergătoare premierei filmului. No Time to Die va debuta în cinematografe pe 3 aprilie.

Producătorii Michael G. Wilson și Barbara Broccoli au descris melodia lui Eilish drept „incredibil de puternică și emoționantă”, adăugând că a fost „impecabil concepută pentru povestea emoțională a filmului”.

Mai multe nume de artiști au intrat în discuție, inclusive Ed Sheeran și Beyonce. Între timp, în discuții a mai apărut și numele interpretei britanice Dua Lipa, dar aceasta a negat zvonurile cu toate că s-a declarat dispusă să înregistreze.

ARTICOLE SIMILARE

Afla care machiaj este potrivit pentru mersul la birou

realitatea

Netflix va reduce traficul în Europa timp de 30 de zile

Andreea Damian

Mașina de spălat rufe poate adăposti bacterii rezistente la medicamente

Andreea Damian

Un duo exploziv: Cosmina Pasarin si Gina Pistol prezinta Romanian Music Awards 2014

Kate Middleton, cu un pas mai aproape să fie numită regină. Suverana i-a mai oferit un rol

Andreea Damian

Vedete nascute pe 30 septembrie!

realitatea

Scrie un comentariu