Tabu
CULTURE FASHION PEOPLE Slider

OSCAR 2019: Billy Porter a atras toate privirile într-o rochie frac pe covorul roșu

Billy Porter nu se joacă în seara asta pe covorul roșu de la Oscar. Starul din serialul Pose a venit gata să rupă gura târgului într-o rochie frac creată de Christian Siriano, care părea ea însăși demnă de un premiu Oscar pentru îndrăzneală. Rochia frac avea cusături de mătase, mâneci albe, cravată neagră și o fustă voluminoasă. A spune că Porter i-a surprins pe toți ar fi prea puțin, practic a dominat covorul roșu.

Siriano a reacționat rapid la ținuta lui Porter și a posta pe Instagram în această seară. “Momentul cel divin! – închideți accesul altora la covorul jos!”, a subliniat el. Și, de parcă acest costum nu era suficient, Porter a făcut o schimbare rapidă iar ținuta cu numărul doi a fost, de asemenea, inspirată de un frac, dar cu o fustă mai îngustă.

Porter face totul pentru a domina covorul roșu. De fapt, el a făcut o mișcare la fel de extravagantă și la Globurile de Aur luna trecută, atunci când a purtat un costum brodat însoțit de o pelerină cu căptușeală fuchsia.

Billy Porter la Golden Globes

Cea de-a 91-a ediţie a galei premiilor Oscar – cele mai importante trofee ale industriei cinematografice americane – are loc duminică noapte, la Dolby Theatre (Hollywood & Highland Center) din Los Angeles. Este prima gală Oscar, după 30 de ani, care nu are o gazdă anume, ci mai multe. Ceremonia va decerna în total 24 de statuete. Câştigătorii sunt aleşi de cei 8.000 de membri ai Academiei de Film şi Ştiinţe din SUA, iar plicurile cu numele câştigătorilor sunt sigilate de câteva zile.

ARTICOLE SIMILARE

De ce aniversare a avut parte Laura Cosoi în familie

Tabu Tabu

Lourdess Ciccone pe coperta revistei Quality de iunie

realitatea

Lora a avut parte de o accidentare la filmări

Tabu Tabu

Cum a ajuns pasiunea pentru articolele din piele să alimenteze incendiile din Amazonia

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Zi specială în familia Andrei. Pe cine sărbătorește vedeta?

Tabu Tabu

Scrie un comentariu