Home > Agenda > Birdman, sau virtutea nesperata a ignorantei!

Birdman, sau virtutea nesperata a ignorantei!

Birdman or the unexpected virtue of ignorance , in traducere, Omul pasare sau virtutea nesperata a ignoratei, este un film american, regizat si produs de Alejandro Gonzalez Inarritu in 2014.

A rulat in deschiderea Festivalului de film de la Venetia si promite sa aduca spectatorilor sai o combinatie reusita intre drama si comedie neagra. Din distributie fac parte nume sonore precum, Michale Keaton, Naomi Watts, Zach Galifinakis, temperamentalul Edward Norton si frumoasa Emma Stone.

Nominalizat la 7 premii Globul de Aur, aduce in prim-plan povestea lui Riggan Thomson, un actor marcat de unul din filmele sale. Vocea personajului sau il chinuie, aducandu-l intr-o stare apropiata de nebunie. Actiunea incepe sa curga in momentul in care Riggan vrea sa-si relanseze cariera regizand o piesa de teatru, iar cei care il ajuta sunt Jack, prietenul lui cel mai bun, Mike, un actor excentric si Sam, o fosta dependenta de droguri.

Michael Keaton castiga premiul pentru cel mai bun actor cu rolul din Birdman, iar intreaga echipa a fost premiata pentru cea mai buna distributie de film.

Cei de la revista “Rolling Stone” afirma ca Michael Keaton ofera in acest film cea mai buna performanta a carierei sale, iar Indiewire.com spun ca Birdman este un film “indraznet, original si curajos”

Filmul este disponibil în toate magazinele de specialitate in format Blu-ray si DVD.

 

Articole asemanatoare
Oscar
Au fost anunțati primii prezentatori de la Oscar 2020
Machiajul cel mai popular la decernarea premiilor Oscar și cum să-l realizezi acasă
Pungile de cadouri Oscars conțin cremă de piele cu canabis și o perie de toaletă zâmbitoare
leonardo dicaprio
Leonardo DiCaprio, obligat să returneze trofeul Oscar

Comenteaza acest articol

Birdman, sau virtutea nesperata a ignorantei!

by realitatea   1 min
0