Home > Agenda > Birdman, sau virtutea nesperata a ignorantei!

Birdman, sau virtutea nesperata a ignorantei!

Birdman or the unexpected virtue of ignorance , in traducere, Omul pasare sau virtutea nesperata a ignoratei, este un film american, regizat si produs de Alejandro Gonzalez Inarritu in 2014.

A rulat in deschiderea Festivalului de film de la Venetia si promite sa aduca spectatorilor sai o combinatie reusita intre drama si comedie neagra. Din distributie fac parte nume sonore precum, Michale Keaton, Naomi Watts, Zach Galifinakis, temperamentalul Edward Norton si frumoasa Emma Stone.

Nominalizat la 7 premii Globul de Aur, aduce in prim-plan povestea lui Riggan Thomson, un actor marcat de unul din filmele sale. Vocea personajului sau il chinuie, aducandu-l intr-o stare apropiata de nebunie. Actiunea incepe sa curga in momentul in care Riggan vrea sa-si relanseze cariera regizand o piesa de teatru, iar cei care il ajuta sunt Jack, prietenul lui cel mai bun, Mike, un actor excentric si Sam, o fosta dependenta de droguri.

Michael Keaton castiga premiul pentru cel mai bun actor cu rolul din Birdman, iar intreaga echipa a fost premiata pentru cea mai buna distributie de film.

Cei de la revista “Rolling Stone” afirma ca Michael Keaton ofera in acest film cea mai buna performanta a carierei sale, iar Indiewire.com spun ca Birdman este un film “indraznet, original si curajos”

Filmul este disponibil în toate magazinele de specialitate in format Blu-ray si DVD.

 

Articole asemanatoare
premiile oscar
Academia Americană de Film schimbă regulile pentru premiile Oscar din cauza pandemiei
oscar
Cum obțin de fapt vedetele rochiile pentru Oscaruri și ce se întâmplă cu ele după ceremonie
natalie portman
Ținuta sobră a lui Natalie Portman a transmis un puternic, dar subtil, mesaj feminist
oscar
Premiile Oscar 2020. Cum a arătat meniul 70% vegetarian

Comenteaza acest articol

Birdman, sau virtutea nesperata a ignorantei!

by realitatea   1 min
0