Tabu
Image default
LIFESTYLESlider

Biroul de acasă | Inspirații pentru crearea unei zone de birou într-un dormitor

Efectuezi apeluri telefonice în liniște și lucrezi netulburat datorită spațiului mic de birou instalat în camera ta. Îți dezvăluim cele mai frumoase inspirații pentru tine.

Într-un living, un hol sau chiar un dormitor, este foarte ușor să amenajezi o zonă de birou. În acest articol vei descoperit sfaturi și idei pentru a instala biroul într-un dormitor, care să rămână și confortabil.

Amenajarea unei zone de birou într-un dormitor poate părea complicată, mai ales dacă încăperea este mică. Pentru a crea un spațiu de birou într-un dormitor, ai la dispoziție mai multe opțiuni. Poate fi foarte bine o parte integrantă a camerei și să se integreze cu decorul acestuia, dar este, de asemenea, posibil să creezi două locuri distincte. Pentru aceasta, un ecran din ratan , o bibliotecă din lemn sau o perdea de in pot servi drept separare între zona de lucru și zona de odihnă.

Dacă totuși camera este prea mică, ai putea încerca la fel de bine să economisești cât mai mult spațiu posibil, optând pentru o piesă de mobilier multifuncțională care poate funcționa atât ca spațiu de birou, cât și ca spațiu de depozitare, de exemplu, sau o piesă de mobilier ușor pliabilă, cum ar fi o masă care se pliază de perete pentru a deveni o consolă fină.

O zonă de birou confortabilă pentru a petrece ziua

Dacă intenționezi să lucrezi ore bune la birou, asigură-te că este cât mai confortabil posibil. Așadar, nu te zgârci atunci când alegi mobilierul: un birou la înălțimea potrivită, un scaun care previne durerile de spate și un covor pentru a-ți răsfăța picioarele este tot ce ai nevoie. Confortul rimează și cu curățenie. Mediul de lucru nu trebuie să fie aglomerat.

Dimpotrivă, dacă nu lucrezi zilnic la birou, poți alege un birou care este foarte frumos, dar oferă mai puțin confort. Cu toate acestea, nimic nu te împiedică să adaugi o mică atingere în spațiul tău de lucru. Lumânările, pernele și plantele sunt perfecte pentru crearea unei zone de birou liniștitoare.

Boem, modern, scandinav … nu lipsesc inspirațiile decorative pentru o zonă de birou plăcută într-un dormitor. Pentru a lucra în pace și a te trezi ușor în fiecare dimineață, este de preferat un decor odihnitor și relaxant: tonurile pastelate și mobilierul rotunjit sunt, prin urmare, perfecte pentru a crea o atmosferă favorabilă.

Adaugă, de asemenea, un fotoliu tapițat din catifea și de ce nu un mic taburet pe care să îți odihnești picioarele în timpul pauzei de cafea.

ARTICOLE SIMILARE

CONSUELO nu mai divorteaza de MUTU! Afla de ce!

Cube by Electrolux reinventeaza cina la restaurant

realitatea

Celebrități care par să fi descoperit secretul tinereții

Andreea Damian

Stil de viață meditereanean

realitatea

Povestea fascinantă a lui Marie Tussaud și a imperiului ei de ceară

Andreea Damian

Dieta: cum să obții un echilibru acido-bazic și să rămâi sănătos

Andreea Damian

Scrie un comentariu