Home > Agenda > stiri > BITTMAN cere 160.000 la X FACTOR

BITTMAN cere 160.000 la X FACTOR

Dan Bittman, solistul trupei Holograf, ar fi cerut onorariu dublu pentru a fi din nou jurat în sezonul al treilea al emisiunii “X Factor”. Mai precis, 160.000 de euro, scrie www.click.ro.
În cel de-al doilea sezon al emisiunii “X Factor”, difuzată de postul Antena 1, producătorii show-ului au mizat pe o echipă de juraţi formată din Delia Matache, Dan Bittman şi rapper-ul Cheloo. Cărţile au fost făcute foarte bine, întrucât timp de patru luni, postul s-a bucurat de un real succes şi de audienţe pe măsură, în comparaţie cu primul sezon, când i-au ales pe Mihai Morar, Paula Seling şi pe Adi Sînă.
Aşadar, pentru a se bucura de acelaşi succes, echipa din spatele concursului cu miză foarte mare, respectiv 200.000 de euro, a dorit ca în cel de-al treilea sezon să meargă pe aceeaşi “reţetă”, numai că situaţia s-a schimbat. La începutul lui iunie, Delia Matache, Cheloo şi Dan Bittman au fost invitaţi la discuţii, iar din partea solistului Holograf mai-marii trustului au avut parte de o surpriză.
Surse bine informate ne-au povestit că rockerul le-a spus de la bun început că acceptă să semneze un nou contract doar în condiţiile în care îi vor dubla onorariul, deşi iniţial i se oferise o sumă cu puţin peste 80.000 de euro, bani pe care solistul i-a încasat anul trecut. Surse din Antene ne-au dezvăluit că au fost uimiţi de cerinţa rockerului şi că pe holurile postului doar despre acest lucru se vorbeşte pe la colţuri. Bittman nu a acceptat târguieli, iar în cele din urmă ar fi primit cât a vrut, adică 160.000 de euro.
Cântăreţul le-a spus să ia în considerare şi că Holograf pierde mai multe concerte în luna iulie, perioadă în care au loc audiţiile pentru “X Factor”. “Banii nu tac/Banii se fac/Totul e în mâna lor”, spun versurile unei melodii celebre lansate de trupa Holograf în anul 1991

Articole asemanatoare
Nicole Scherzinger
Nicole Scherzinger a fost dată afară din juriul X Factor. Cine o va înlocui?
Horia Brenciu umileste Vocea Romaniei! “X Factor e mai mult…”
BANICA in juriul X-FACTOR …Iata pe cine inlocuieste! Ce alte vedete PRO se pregatesc sa semneze cu Antena!!!SMILEY? BARTOS?
Ştefan Bănică, noul jurat de la X FACTOR! Pleacă Delia sau Cheloo?

Comenteaza acest articol

BITTMAN cere 160.000 la X FACTOR

by   1 min
0