Home > Agenda > BITTMAN si-a pierdut de tot vocea? Alte concerte anulate! Din ce fac BANI in lipsa membrii trupei Holograf

BITTMAN si-a pierdut de tot vocea? Alte concerte anulate! Din ce fac BANI in lipsa membrii trupei Holograf

Veşti proaste pentru fanii trupei Holograf, care sperau să-şi revadă idolii în concertele anunţate în zilele de 25 şi de 26 februarie 2013: spectacolele au fost anulate brusc. Motivul? Doctorii l-au avertizat pe Dan Bittman că sunt şanse foarte mici ca vocea să-i revină până atunci…

Managementul trupei Holograf a anulat zilele trecute contractul pe care îl avea semnat cu oficialii Sălii Palatului, locul unde, în ultimii ani, membrii formaţiei Holograf au susţinut popularele lor concerte de Dragobete. Dan Bittman & Co. urmau să concerteze în zilele de 25 şi 26 februarie 2013, însă, cum recuperarea vocii solistului este mult mai anevoioasă decât s-a crezut iniţial, el va fi apt pentru a urca din nou pe scenă cel mai probabil la sfârşitul verii anului viitor.

La scurtă vreme după operaţia suferită la jumătatea lunii octombrie, în clinica austriacă AKH (diagnosticul fiind de stenoză carotidiană asimptomatică), Dan Bittman a revenit în calitate de jurat la emisiunea “X Factor” (Antena 1). Însă în momentul în care a început să vorbească, el a şocat o ţară întreagă, căci glasul său devenise practic de nerecunoscut. Apropiaţii lui bănuiesc că, în timpul intervenţiei chirurgicale, medicii i-ar fi atins, din greşeală, un nerv, însă această teorie nu a fost confirmată de nimeni până în prezent. Dan respectă cu sfinţenie tratamentul, apelând chiar şi la acupunctură: “Sper să îmi revin cât mai repede”, ne-a declarat el, luna trecută.

Până la vară se va face aproape un an de când Bittman are probleme de sănătate ce-l împiedică să urce pe scenă. Un an în care trupa lui nu va mai încasa nici un ban din concerte. Asta înseamnă pentru Holograf o gaură de 220.000 de euro în buget, căci atâta băgau în buzunare cei cinci în 12 luni de cântări.

Cu activitatea concertistică trasă pe linie moartă, băieţii de la Holograf trebuie să se bazeze pe veniturile din drepturile de autor şi pe afacerile proprii. Dacă liderul trupei, Dan Bittman, face bani frumoşi în televiziune, colegii lui s-au făcut patroni. Edi Petroşel (toboşarul) este importator de echipamente medicale destinate spitalelor, Tino Furtună (clape) se ocupă cu producţiile publicitare (face spoturi video şi audio), iar Romeo Dediu (chitară) are o firmă care se ocupă de organizarea evenimentelor private – nunţi, botezuri etc. Cea mai “palidă” activitate extra-Holograf, din punctul de vedere al profitului financiar, pare s-o aibă basistul trupei, Mugurel Vrabete, care face un ban în plus ca membru în consiliul director al Uniunii Compozitorilor şi Muzicologilor din România (UCMR-ADA).

Dan Bittman a avut marele noroc de a semna, înainte de a se confrunta cu aceste delicate probleme de sănătate, un contract avantajos cu Antena 1, ca jurat al emisiunii “X Factor”. La un moment dat, a circulat o bârfă cum că Dan ar trebui să returneze suma de 80.000 de euro, pe care a încasat-o, căci nu mai are voie să vorbească. El a dorit să clarifice această situaţie: “Nu este adevărat că trebuie să dau banii înapoi. În plus, nu trebuie să fac pauză vocală totală, dimpotrivă, am voie să vorbesc”, ne-a precizat solistul.

Mai mult: Șoc pentru fani! Holograf și-a anulat toate concertele | Bittman va cânta abia la vară! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
Fiul cel mare al lui Dan Bittman îi calcă tatălui pe urme
DAN BITTMAN concediat si inlocuit cu BRENCIU
De Dragobete, colaborare intre Holograf si Antonia! ASCULTA AICI!
Dan Bittman a făcut-o praf pe Tania Budi! «Nici fundul ei nu mai e …»

Comenteaza acest articol

BITTMAN si-a pierdut de tot vocea? Alte concerte anulate! Din ce fac BANI in lipsa membrii trupei Holograf

by   2 min
0