Home > Lifestyle > Stiri > BITTMAN si-a pierdut vocea dupa operatie?

BITTMAN si-a pierdut vocea dupa operatie?

Dan Bittman a revenit, duminică, la pupitrul de jurat al emisiunii “X Factor”, şocând întreaga asistenţă cu vocea sa vizibil afectată în urma operaţiei pe care a suferit-o, în urmă cu o lună, la Viena. Medicii consideră că solistul trupei Holograf are probleme de sănătate mult grave decât a declarat.

Solistul s-a chinuit duminică să-şi joace rolul de jurat la “X Factor” (Antena 1), vocea sa răguşită surprinzându-i şi pe medicii specialişti. “Interesant e însă că diagnosticul pentru care a fost operat, stenoza carotidiană, nu ar trebui să-i provoace neplăceri de acest gen, ceea ce poate însemna că artistul a ascuns motivul real al operaţiei pentru a nu-şi îngrijora fanii şi apropiaţii”, ne-a declarat un medic contactat de reporterii ziarului Libertatea.

Un alt doctor spune că e suspectă durata de recuperare a cântăreţului: “Doar imediat după intervenţia chirurgicală pentru stenoza carotidiană ar fi putut avea o asemenea problemă, dar nu la o lună, cât a trecut deja. Bittman ar trebui să meargă la un specialist ORL să verifice dacă nu cumva are papiloame pe corzile vocale”.

Dan e însă optimist: “Una din consecinţele pe termen scurt ale acestei intervenţii chirurgicale este răguşeala. Vocea îmi va reveni”, ne-a spus el.

Mai mult: Dan Bittman, grave probleme de sănătate? – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
DAN BITTMAN concediat si inlocuit cu BRENCIU
Dan Bittman a făcut-o praf pe Tania Budi! «Nici fundul ei nu mai e …»
BITTMAN cere 160.000 la X FACTOR
Adevarul despre noua operatie a lui Dan Bittman!

Comenteaza acest articol

BITTMAN si-a pierdut vocea dupa operatie?

by   1 min
0