Home > Agenda > Black Eyed Peas, la Untold fără Fergie. will.i.am, hotărâre ce afectează trupa

Black Eyed Peas, la Untold fără Fergie. will.i.am, hotărâre ce afectează trupa

Black Eyed Peas

Will.i.am, liderul Black Eyed Peas, a mărturisit că trupa va elimina toate melodiile centrate pe Fergie din turneul european. Trupa americană a concertat aseară și în România, în cadrul festivalului Untold, care s-a desfăşurat în perioada 2-5 august în inima Clujului. De altfel, Untold e singurul festival european la care artiştii au acceptat să cânte.

Viitorul lui Fergie (43 de ani) în trupa Black Eyed Peas a fost incert de câteva luni. Dar acum Will.i.am, în vârstă de 43 de ani, a vorbit despre modul în care trupa va aborda absența ei pe scenă în timpul turneului său european. Starul a declarat pentru The Daily Telegraph că formația trebuie să meargă mai departe fără Fergie, prin urmare vor elimina din playlist piesele cantata împreună cu ea, cum ar fi „ My Humps” sau „Don’t Funk With My Heart”. Rămân însă câteva hituri cu care trupa promite să facă spectacol, precum „Pump It” și „Boom Boom Pow”. Fanii vor auzi mai multe voci străine, deoarece will.i.am, Taboo şi apl.de.app vor avea numeroși invitați surpriză.

Deși la începutul acestui an s-a vehiculat că Fergie a părăsit definitive Black Eyed Peas, un reprezentant al cântăreței a declarat în iunie, pentru Associated Press că „solista nu a părăsit trupa”. Aceasta s-a concentrat pe un nou proiect muzical solo și nu vrea să lase fanii să aștepte prea mult lansarea unui album nou.

Trupa Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deţine şase premii Grammy şi are peste 75 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, ceea ce îi face una dintre cele mai vândute trupe de pe glob. Recent, hitul „I gotta feeling“ a primit Discul de Diamant. Primul lor hit a fost single-ul „Where Is The Love?“ din 2003, urmat apoi de o serie lungă de hituri internaţionale, cum ar fi „Pump It“, „Let’s Get It Started“, „Don’t Stop the Party“, „Meet Me Half Way“, „Boom Boom Pow“, „My Humps“. Sunt printre puţinele trupe care au ocupat simultan locul 1 şi 2 în Billboard Hot 100.

Articole asemanatoare
UNTOLD 2018
UNTOLD 2018: Scenă specială trance, noutatea festivalului
Gatesti usor, esti castigator!
Ghici cine se plimbă prin Paris
Ghici cine…

Comenteaza acest articol

Black Eyed Peas, la Untold fără Fergie. will.i.am, hotărâre ce afectează trupa

by Andreea Damian   1 min
0