Tabu
Image default
CULTURESlider

Black Eyed Peas, la Untold fără Fergie. will.i.am, hotărâre ce afectează trupa

Will.i.am, liderul Black Eyed Peas, a mărturisit că trupa va elimina toate melodiile centrate pe Fergie din turneul european. Trupa americană a concertat aseară și în România, în cadrul festivalului Untold, care s-a desfăşurat în perioada 2-5 august în inima Clujului. De altfel, Untold e singurul festival european la care artiştii au acceptat să cânte.

Viitorul lui Fergie (43 de ani) în trupa Black Eyed Peas a fost incert de câteva luni. Dar acum Will.i.am, în vârstă de 43 de ani, a vorbit despre modul în care trupa va aborda absența ei pe scenă în timpul turneului său european. Starul a declarat pentru The Daily Telegraph că formația trebuie să meargă mai departe fără Fergie, prin urmare vor elimina din playlist piesele cantata împreună cu ea, cum ar fi „ My Humps” sau „Don’t Funk With My Heart”. Rămân însă câteva hituri cu care trupa promite să facă spectacol, precum „Pump It” și „Boom Boom Pow”. Fanii vor auzi mai multe voci străine, deoarece will.i.am, Taboo şi apl.de.app vor avea numeroși invitați surpriză.

Deși la începutul acestui an s-a vehiculat că Fergie a părăsit definitive Black Eyed Peas, un reprezentant al cântăreței a declarat în iunie, pentru Associated Press că „solista nu a părăsit trupa”. Aceasta s-a concentrat pe un nou proiect muzical solo și nu vrea să lase fanii să aștepte prea mult lansarea unui album nou.

Trupa Black Eyed Peas a fost premiată de mai multe ori cu discul de platină, deţine şase premii Grammy şi are peste 75 de milioane de discuri vândute în întreaga lume, ceea ce îi face una dintre cele mai vândute trupe de pe glob. Recent, hitul „I gotta feeling“ a primit Discul de Diamant. Primul lor hit a fost single-ul „Where Is The Love?“ din 2003, urmat apoi de o serie lungă de hituri internaţionale, cum ar fi „Pump It“, „Let’s Get It Started“, „Don’t Stop the Party“, „Meet Me Half Way“, „Boom Boom Pow“, „My Humps“. Sunt printre puţinele trupe care au ocupat simultan locul 1 şi 2 în Billboard Hot 100.

ARTICOLE SIMILARE

MADONNA se dezbracă iar pe scenă (FOTO)

realitatea

Victoria Beckham este o fană a tendinței „pantsleggings”, iată despre ce este vorba

Andreea Damian

Mama lui Theo Rose dă de pământ cu Carmen Harra. E foc și pară după afirmațiile făcute de clarvăzătoare

Andreea Damian

Tom Cruise a sărit de 106 ori din avion pentru scena perfectă

Andreea Damian

Mukesh Ambani: cel mai bogat om din Asia vrea să bată Amazonul lui Bezos

realitatea

Tendințe de manichiură pentru sezonul iarnă 2021/2022

Andreea Damian

Scrie un comentariu