Home > Agenda > Black Friday Love – iubirea in vremea supermarketului!

Black Friday Love – iubirea in vremea supermarketului!

Joi, 20 august, de la ora 20:00, in mansarda clubului La Scena de pe Calea Calarasi nr. 55, are loc avanpremiera unei parodii veritabile Broadway-like despre paradoxurile dragostei: Black Friday Love.

Esti in cautarea iubirii. Cum procedezi? Esti asteptat la supermarket cu noutati, oferte si reduceri la DRAGOSTE! Intr-o obisnuita zi de vineri, cand vei iesi sa-ti cumperi paine si lapte, iti vei izbi caruciorul de viitoare, actuale sau foste iubiri… In acelasi timp, intr-o realitate paralela, mai multe povesti de iubire se vor naste sau se vor stinge din aceleasi motive ordinare care te-au facut si pe tine sa iubesti sau sa urasti cu toata puterea. Black Friday Love vorbeste despre dragostea in vremea supermarketului, cand exista atatea posibilitati incat e mai usor sa arunci la gunoi decat sa repari ce-a iesit prost si s-o iei de la capat. Probabil singurul spectacol despre dragoste care reuseste sa se lipseasca de siroposenii si sa-ti prezinte povesti de iubire reale, comice si dulci-amarui. O mostra de Broadway adusa in centrul Bucurestiului!

Regizat de Cristian Bajora, spectacolul readuce in atentia publicului prospetimea jocului unor frumosi nebuni ai teatrului: Paul Alexandru, Ioana Chelmus, Florin Fratila, Andreea Stafie, Alex Vlad si Bianca Mateescu.

Articole asemanatoare
Ultimul weekend pe Strada BT: distractie si numeroase surprize!
Amadeus, tinute elegante si muzica pentru toate gusturile
Battery Dance Company din New York pentru a doua oara in Romania!
Fiind băiet, fotbalişti colectam

Comenteaza acest articol

Black Friday Love – iubirea in vremea supermarketului!

by realitatea   1 min
0