Home > Agenda > stiri > Black Sails: cranii și steaguri de pirați la Paramount Channel

Black Sails: cranii și steaguri de pirați la Paramount Channel

Incepand cu 10 ianuarie va avea loc premiera exclusiva a Black Sails la Paramount Channel. Black Sails este un serial de aventura cu pirati produs de Michael Bay, bine cunoscutul regizor al unor filme precum Armageddon sau Transformers, dar si producatorul super productiei Teenage Mutant Ninja Turtles.

Serialul poate fi considerat un succesor al faimoaselor serii istorice precum The Borgias, The Tudors sau serialul de fantezie Game of Thrones. Seria Black Sails care duce privitorii  intr-o alta lume, plina cu scene de violenta si sex, vine in Romania pe 10 ianuarie. Black Sails, serialul premiat cu doua premii Emmy, a debutat in 2014 si a fost creat de Jonathan E. Steinbers si Robert Levine. Show-ul este o continuare a romanului Treasure Island, scris de Robert Louis Stevenson.

Serialul spune povestea Capitanului Flint, cel mai inteligent si de temut pirat din vremurile sale, care il ia în echipa sa pe John Silver. Amenintati cu extintia pe toate planurile, acestia lupta pentru supravietuirea Insulei New Providence, un paradis desfrantat plin de pirati, prostituate si hoti, un loc definitit atat de ideile iluminate, cat si de brutalitatea izbitoare.

Articole asemanatoare
Sophie Turner (Sansa) spune că seria finală din Game of Thrones va fi cea mai sângeroasă
Game of Thrones
Filmările pentru Game of Thrones s-au încheiat definitiv. Cum va arăta ultimul sezon
Kit Harington
Kit Harington, decizie importantă după încheierea serialului „Game of Thrones”
forma picioarelor
Forma picioarelor îți spune cum ești într-o relație amoroasă

Loading...

Black Sails: cranii și steaguri de pirați la Paramount Channel

by   1 min
1