Tabu
Image default
lifestyle

Black Sails: cranii și steaguri de pirați la Paramount Channel

Incepand cu 10 ianuarie va avea loc premiera exclusiva a Black Sails la Paramount Channel. Black Sails este un serial de aventura cu pirati produs de Michael Bay, bine cunoscutul regizor al unor filme precum Armageddon sau Transformers, dar si producatorul super productiei Teenage Mutant Ninja Turtles.

Serialul poate fi considerat un succesor al faimoaselor serii istorice precum The Borgias, The Tudors sau serialul de fantezie Game of Thrones. Seria Black Sails care duce privitorii  intr-o alta lume, plina cu scene de violenta si sex, vine in Romania pe 10 ianuarie. Black Sails, serialul premiat cu doua premii Emmy, a debutat in 2014 si a fost creat de Jonathan E. Steinbers si Robert Levine. Show-ul este o continuare a romanului Treasure Island, scris de Robert Louis Stevenson.

Serialul spune povestea Capitanului Flint, cel mai inteligent si de temut pirat din vremurile sale, care il ia în echipa sa pe John Silver. Amenintati cu extintia pe toate planurile, acestia lupta pentru supravietuirea Insulei New Providence, un paradis desfrantat plin de pirati, prostituate si hoti, un loc definitit atat de ideile iluminate, cat si de brutalitatea izbitoare.

ARTICOLE SIMILARE

CALIN NETZER despre “Pozitia copilului”

Annie Lennox, numita ambasador UNAIDS

realitatea

Ghici cine se urcă în mașină

realitatea

Parasit de iubita, a slabit si a devenit model

Keira Knightley: “Femeile au fost considerate sexul slab din cauza corsetelor!”

realitatea

Filme de top, azi, la FestAsia

realitatea

1 comentariu

Black Sails: cranii și steaguri de pirați la Paramount Channel | Femininne 2 December 2014 at 18:07

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu