Tabu
Image default
PEOPLE

Blake Lively a slăbit 27 de kilograme într-un timp record. Dieta, încercată de un actor român

Blake Lively arată fabulos după ce a dat jos numai puţin de 27 de kilograme. Actrița a dezvăluit pe o rețea de socializare cum a reușit să slăbească după ce a adus pe lume al doilea copil în septembrie 2016 și a publicat o fotografie în care apare alături de antrenorul ei personal.

Este vorba de Don Saladino, cel care s-a ocupat de dieta şi antrenamentele multor vedete. Printre ele se află şi Sebastian Stan, actorul american de origine română, cunoscut din serialele Gossip Girl și Law & Order.

Vedeta de 30 de ani afișează o siluetă de invidiat, dar în textul care însoțește fotografia actrița spune cât de greu a ajuns la ea.

“Se pare că nu poți pierde cei 27 kg pe care le-ai acumulat în timpul sarcinii, doar făcând scrolling pe Instragram și întrebându-te de ce nu arăți ca toate modelele în bikini. Eu şi antrenorul meu suntem foarte mândri de ce am realizat în 14 luni.”, povestește mândră aceasta.

Blake Lively, căsătorită cu Ryan Reynolds

Blake Lively și Ryan Reynolds s-au căsătorit în 2011, în cadrul unei ceremonii secrete. Actorii sunt fericiții părinți a doi copii, James, de 3 ani, și Ines, de 1 an.

 

ARTICOLE SIMILARE

Ce mamă grijulie e Laura Cosoi! Ce-și dorește vedeta pentru fiica ei

Tabu Tabu

Laura Cosoi a dat o petrecere atipică pentru fiica sa Rita de ziua ei

Tabu Tabu

N-ai să crezi ce au încercat Dani Oțil și iubita lui în izolare

Tabu Tabu

Andreea Bălan a avut garden party în curtea casei cu ocazia zilei de nașterei

Tabu Tabu

Motivul halucinant pentru care s-a spus că Sofia Vicoveanca a murit

Tabu Tabu

Justin Bieber vrea să cucerească industria de beauty cu un deodorant

Andreea Damian

Scrie un comentariu