Home > Agenda > stiri > CLAUDIU BLEONTZ – in chiloti cu “cioc de papagal” izbucneste pe scena! FOTO incredibile

CLAUDIU BLEONTZ – in chiloti cu “cioc de papagal” izbucneste pe scena! FOTO incredibile

Aflat în turneu la Constanţa cu piesa “Mincinosul”, actorul s-a făcut remarcat încă de la intrarea în scenă cu noua culoare a parului sau – blond, dar ceea ce i-a lăsat mască pe spectatori a fost limbajul obscen pe care l-a folosit, nepotrivit în nici o situaţie, dar în acest caz total necuvenit, mai ales că în sală se aflau şi copii, veniţi la spectacol cu părinţii.

Uite de ce este în stare Claudiu Bleonţ!

Dar aceasta nu a fost tot! În timpul desfăşurării spectacolului, Claudiu Bleonţ a dat iar totul peste cap. A început să vorbeasca in contreadictoriu cu regizorul Toma Enache, imputându-i că, fiind în anul 2012, el nu poate accepta ca tatăl său din piesă, marele actor Valentin Uritescu, să îi aleagă soţia. La auzul acestora, regizorul a rămas fără replică. “Eu nu mai pot să joc aşa, Toma. Suntem în anul 2012… Cum să accept să îmi aleagă tata soţie. În alte conditii îi trăgeam un pumn în gură şi îl înjuram, dar nu îi pot face aşa ceva marelui actor”, a ţipat Bleonţ, relateazăRevistaVIP.

Şi momentele de “aur” ale actorului au continuat. Bleonţ a a iscat fluierături, huiduieli şi râsete în sală atunci când a rămas doar în chiloţii ce aveau imprimat un cioc de papagal. In trecut, actorul a socat la o conferinta de presa aratandu-si sexul in fata reprezentantilor presei!

Video exclusiv | Claudiu Bleonţ le-a arătat penisul jurnaliştilor

Din distribuţia spectacolului fac parte Sebastian Papaiani, Valentin Uritescu, Liliana Pană, Bogdan Uritescu şi Mircea Constantinescu.

Nu este însă pentru prima dată când actorul şi-a uimit colegii de scenă. Si in 2009, la Bucureşti, la premiera spectacolului “Mincinosul” de Carlo Goldoni, în regia lui Toma Enache, Claudiu Bleonţ a defilat pe scenă în chiloţi.

Mai multe detalii pe www.libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

CLAUDIU BLEONTZ – in chiloti cu “cioc de papagal” izbucneste pe scena! FOTO incredibile

by   1 min
0