Home > Lifestyle > Stiri > Blestemul familiei CLINTON: Si Hillary mai are cateva luni de trait? FOTO

Blestemul familiei CLINTON: Si Hillary mai are cateva luni de trait? FOTO

Familia fostului preşedinte american Bill Clinton pare a fi urmărită de un blestem. După ce, în urmă cu câteva luni, presa a vuit pe seama faptului că Bill suferă de cancer la pancreas, acum, publicaţia National Enquirer susţine că Hillary, soţia lui, ar avea cancer cerebral. Zvonul a fost alimentat de starea proastă de sănătate a fostului secretar de stat, care a leşinat în urmă cu două săptămâni şi a făcut o comoţie cerebrală.
După ce mariajul aproape că s-a destrămat din cauza infidelităţii lui Bill Clinton, Hillary (65 de ani) şi-a revenit şi s-a dedicat politicii, ajungând una dintre cele mai puternice femei din lume: secretar de stat al SUA. Însă, recent, la apogeul carierei sale, o veste şocantă i-a dat peste cap viaţa. Tocmai când se pregătea pentru un al doilea mandat în administraţia Barack Obama, Hillary a aflat că are cancer cerebral, conform publicaţiei National Enquirer. Semne că boala se agravează au apărut în urmă cu două săptămâni, când soţia fostului lider american a leşinat şi s-a lovit la cap, însă oficial a fost vorba doar de un virus gastric. Mai mult, surse apropiate lui Hillary susţin că această ar fi în pragul orbirii din cauza tumorii craniene, care, din nefericire, este inoperabilă. Familia Clinton a refuzat să facă vreun comentariu pe această temă.
Publicaţia americană National Enquirer a dezvăluit luna trecută că Bill Clinton (66 de ani) suferă de mai multe boli grave – pe lângă afecţiunile cardiace de care se ştia, are cancer şi Parkinson. Obosit după lunga campanie electorală alături de Barack Obama, Clinton şi-a reorganizat viaţa, un apropiat al fostului lider afirmând că acesta ar mai avea cel mult şase luni de trăit şi că e îngrozit de ideea morţii.

Mai mult: Hillary suferă de cancer cerebral – Stiri externe | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

Blestemul familiei CLINTON: Si Hillary mai are cateva luni de trait? FOTO

by   1 min
0