Home > Agenda > Blestemul lui ADRIAN IOVAN / Prevestirea facuta de URANIA

Blestemul lui ADRIAN IOVAN / Prevestirea facuta de URANIA

Accidentul aviatic din Apuseni rascoleste din nou intamplari tragice din 2005. Moartea lui Adrian Iovan ar fi fost prezisă de Urania în anul 2005.

Afirmația a fost făcută de avocata Mariana Ștefan, care a lucrat pentru familia tânărului ucis de pilot în anul 2005. La acea vreme, Adrian Iovan și fosta lui soție Romanița au fost implicați într-un scandal monstru după ce un tânăr care intrase în casa lor pentru a fura a fost împușcat în cap. S-a spus despre Adrian Iovan că a apăsat pe trăgaci, însă nu a fost condamnat, spre nemulțumirea rudelor tânărului care petreceau ore întregi la televiziuni.

“Acum 9 ani, într-o noapte, în jurul orei trei, după o emisiune la OTV, m-a sunat d-na Simona Varzaru (Urania) pe care nu o cunoşteam! În zilele următoare am văzut-o şi mi-a spus că nu voi putea să fac nimic în cazul lui Iovan- “Crima din Primăverii “-dar că există ceva ce se va întâmplă peste nouă ani şi că se va face dreptate! Nu mi-a spus ce,dar îmi aduc aminte că mi-a spus…9 ani! Am plecat zicandu-mi că mai am puţin şi o iau razna dacă pot să cred asta. .. Astăzi mi-am amintit de numărul de ani spus de Urania – 9 ani – …Din 2005 până în 2014 sunt 9 ani! Coincidenţă sau nu, îmi aduc aminte că şi acum aproape 9 ani se vorbea de Adrian Iovan… Că l-a ucis pe Bogdan Iancu! Dumnezeu să îl ierte!”, a scris pe contul ei de pe o reţea de socializare avocata Mariana Ştefan. Se incearca, iarasi, acreditarea ideei ca hotul intrat pe geam la 3 noaptea ar fi fost o victima, unii sustinand ca, de fapt, nu ar fi fost hot, ci o cunostinta buna a sotiei de atunci a celui care a apasat de tragaci…romanitza_adrian_iovan


Comenteaza acest articol

Blestemul lui ADRIAN IOVAN / Prevestirea facuta de URANIA

by   1 min
0