Home > Fără categorie > Blestemul familiei HUIDU

Blestemul familiei HUIDU

Zici că sunt blestemaţi. De ceva timp încoace, accidentele se ţin lanţ de şoferii din familia lui Huidu. Nu trece anul fără ca rudele  realizatorului TV să fie protagonistele unor tragedii pe şosele. În octombrie  2011, “cârcotaşul” a omorât trei oameni cu Mercedesul pe care-l conducea.  Victimele erau într-un Logan roşu care, după impact, s-a făcut praf. În urmă cu  două luni, socrul lui Şerban, Matei Vintilă, a fost şi el implicat într-un  accident tras la indigo cu cel al ginerelui său. Fostul senator PSD a intrat cu  bolidul său, culmea, tot într-un Logan şi tot roşu, rănind două femei. Nici  Vlad, fratele lui Şerban, nu a scăpat de blestem. În 2010, el a fost grav rănit  după ce s-a izbit cu motocicleta de zidurile pasajului Unirii din Capitală.

«Cârcotaşul» a ucis cu bolidul său trei oameni

16 Octombrie 2011. O zi neagră pentru Şerban Huidu. În jurul prânzului, “cârcotaşul” se afla cu soţia lui, Cristina, cu bona şi cu cei doi copii în  maşină, un Mercedes ML 350, şi se îndreptau spre Braşov. În dreptul localităţii  Timişul de Sus, bolidul la volanul căruia se afla Şerban a intrat cu viteză într-o curbă periculoasă şi a lovit frontal Loganul roşu care venea din faţă şi  care circula regulamentar. Urmările au fost fatale pentru cei trei pasageri ai  Loganului: Ştefan Lungu, şoferul Daciei, a murit pe loc, iar Magda Drăghici,  femeia care se afla lângă conducător, pe locul din dreapta, s-a stins din viaţă la spital. După o oră de încercări, pompierii au reuşit să-l scoată dintre  fiarele contorsionate ale maşinii pe pasagerul care se afla pe bancheta din  spate, Ion Gârbiş, care a murit a doua zi la spital. Vedeta de televiziune este  judecată de Tribunalul Braşov, iar primul termen va fi pe 21 iunie.

Realizatorul TV este urmărit de ghinioane

E clar că Şerban Huidu nu e născut într-o zodie norocoasă. Pe 29 decembrie  2010, “cârcotaşul” s-a lovit la cap în timp ce se afla la schi într-o staţiune  austriacă. La o lună după accidentul teribil, Anna Matei, soacra realizatorului  TV, s-a stins din viaţă la numai 62 de ani. În 2008, şi soţia lui Şerban,  Cristina, şi-a rupt clavicula, în urma unui accident pe o pârtie de schi în  Italia.

Vlad Huidu, cu motocicleta în zid

În 2010, Vlad Huidu a suferit şi el un accident în timp ce se afla pe  motocicleta lui Huidu, în pasajul Unirii din Bucureşti. Vlad a fost agăţat de un şofer care a schimbat banda de circulaţie fără să se asigure şi aruncat în zidul  pasajului. El a stat o perioadă în spital, cu ruptură de ficat.

Socrul lui Şerban a lovit tot un Logan roşu, rănind două femei

14 aprilie 2012. În urmă cu două luni, Matei Vintilă, socrul lui Şerban, a  fost şi el protagonistul unui accident rutier care s-a petrecut în comuna  Mihăileşti (Giurgiu), similar cu cel în care a fost implicat şi ginerele său la  sfârşitul anului trecut. De ce spunem similar? Pentru că fostul senator PSD se  afla tot la volanul unui bolid, un Nissan, de data aceasta, iar victimele,  culmea, tot într-un Logan şi tot roşu. În urma impactului, care s-ar fi produs,  conform unor surse, tot într-o curbă şi tot din cauza vitezei cu care rula  bolidul, două femei, Marinela R. (32 de ani) şi Ana B. (56 de ani), aflate în  Dacie, au fost rănite şi transportate la spital. Ceilalţi doi pasageri din  Logan, George R. (38 de ani), şoferul, şi încă un bărbat, au scăpat teferi. Se  pare că fostul senator nu se va alege decât cu o contravenţie (permisul  suspendat pe 90 de zile şi o amendă) întrucât victimele şi-au retras ieri  plângerea pe care o depuseseră la începutul săptămânii trecute, cu doar câteva  zile înainte ca termenul maxim (de 60 de zile) în care puteau face acest lucru  să expire.
Mai mult: Şoferii din familia lui Huidu sunt urmăriţi de blestem – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Loading...

Comenteaza acest articol

Blestemul familiei HUIDU

by   2 min
0