Home > Vedete > Blocat în Marea Britanie, românul Radhu a lansat videoclip filmat în Buenos Aires

Blocat în Marea Britanie, românul Radhu a lansat videoclip filmat în Buenos Aires

radhu si francesca

Artistul latino de origine română Radhu a cucerit Argentina și toată lumea latino în plină pandemie de coronavirus! Lansat muzical de sora Thaliei, Laura Zapata în Mexic la Televisa, a plecat în urmă cu un an în Argentina, pentru a colabora pe plan muzical cu producătorii lui Luis Fonsi! Însă de câteva luni e blocat la Londra, iar de acolo face în continuare muzică.

filmari videoclip radhu

filmari videoclip radhu

A lansat un disc “Puro Amor” împreună cu grupul Rafaga, produs de colaboratorii lui Luis Fonsi, dar și de Emilio Estefan, soțul celebrei Gloria Estefan! Imediat a semnat contract cu “Magenta Discos”, casă de discuri renumită în America latină pe partea de muzică tropicală!După succesul de pe radio-uri, artistul român a semnat un contract de exclusivitate cu “America TV”, canalul de televiziune numărul 1 în materie de divertisment Hispanic în Argentina! După Laura Zapata a colaborat și cu Miss America Latină,

radhu si partenera lui de videoclip

radhu si partenera lui de videoclip

Francesca Lachapel, iar Francesca o chema și pe o fostă iubită de-a artistului. Solistul român vrea să vină în România și să promoveze noul sau clip filmat în Buenos Aires, pe platourile de filmare ale celebrei telenovele “Amor Latino”, în care protagoniști au fost Mario Cimarro și Coraima Torres. Tot acolo, la Telefe s-au filmat telenovele celebre precum “Nano”, “Amor Latino” sau “Perla Neagră”. În plus, una din piesele de pe albumul lui e propusă pentru o nouă telenovelă sud-americană, în care protagonist e Gustavo Bermudez! Pentru acest videoclip s-au adus 3 formații de dansatori de stradă, care purtau cele 3 culori ale steagului României! Formații de stradă numite “Murgas” sunt folosite des în folclorul din Uruguay, iar cum această piesă “Me Robo el Corazon”, pe lângă cumbia, e un amestec de ritmuri tropicale (plena, candombe și salsa). Din păcate, după filmarea videoclipului a plecat la Londra, unde a rămas blocat din cauza pandemiei de CoVid 19 și acum este în continuare acolo. Însă acest lucru nu l-a oprit să-și lanseze videoclipul și să se bucure de viață, prin oricâte încercări ar trece.

Articole asemanatoare
radhu
Aflat în izolare, solistul Radhu se simte hărțuit de poliție
radhu
Radhu, românul care cântă latino, îngrijorat pentru prietenii lui după cutremurul din Mexic

Comenteaza acest articol

Blocat în Marea Britanie, românul Radhu a lansat videoclip filmat în Buenos Aires

by Tabu Tabu   1 min
0