Tabu
Image default
lifestyle

Cine e BLONDA care a prins buchetul miresei de la EBA / Galerie FOTO

Mihaela Serban este blonda care a reusit sa prinda buchetul miresei aruncat de EBA! Mihaela Serban a fost model vreme de 12 ani si este organizatoarea Galei Femeilor de Succes, eveniment la care s-a imprietenit cu Elena Basescu in 2009. Elena Băsescu a primit atunci premiul pentru “cea mai bună imagine feminină a anului”. Şi anul următor, fiica cea mică a preşedintelui a fost distinsă cu acelaşi premiu, revenind pe scena evenimentului organizat de Mihaela Şerban. Anii au trecut, iar Mihaela a strâns tot mai mult relaţiile cu colegii de partid ai Elenei, după cum se poate vedea în fotografiile de arhivă păstrate de aceasta şi postate, la loc de cinste, pe Facebook. În 2009, ea l-a avut pe lista de premiaţi şi pe Emil Boc, preşedintele PDL şi premier la vremea respectivă. Pe lista persoanelor publice premiate de ea s-au mai aflat Sulfina Barbu (PDL), Corina Chiriac, Andreea Marin ori Mihaela Tatoiu.   “O cunosc pe Elena din 2006, a fost premiata de doua ori in cadrul Galei Femei de Succes, pentru ca a luat multe voturi pentru cea mai buna imagine si asa ne-am cunoscut, pe scena galelor. Mi-a facut mare placere sa fiu alaturi de ea si sa o vad mireasa! Este o fata deosebita, speciala ca personalitate si am doar cuvinte de lauda despre ea!”, a explicat Mihaela pentru CANCAN.ro.

Pe scurt despre Mihaela Serban:

Ocupatie:  moderator si prezentator TV, model, profesor
Locul nasterii: Bucuresti,  Romania
Data nasterii: 06 martie 1974
Zodia: Pesti
Nationalitate:  Romana
Studii: Universitatea Bucuresti -Facultatea Biochimie, Academia de  Radio si Televiziune
Culoarea parului: Blond
Stare civila:  necasatorita

De ce este faimoasa Mihaela Serban?

Mihaela  Serban a realizat si filmat 112 proiecte de succes filmate, printre care  numeroase campanii umanitare, campanii de imagine, campanii de frumusete. A  participat la Gala FEMEI DE SUCCES si Gala CELEBRITATILE ANULUI, alaturi de  peronaje renumite. A adus in in atentia publicului peste 500 de celebritati. A  jucat in filmul  “Weekend cu mama” (2009).

Read more: http://biografii.famouswhy.ro/mihaela_serban/#ixzz25ThWz4lD

‭ioana ginghina si ruxandra

ARTICOLE SIMILARE

SCANDAL. Ella de la Dansez pentru tine si-a dat in judecata mama paralizata pentru 60.000 de euro

Next generation

realitatea

Detalii şocante despre Whitney ies la iveală după moartea acesteia. Sex şi terorism.

realitatea

Love Story 1: ARICIUIL

realitatea

Ghici cine a ieșit cu logodnicul în oraș

realitatea

Ghici cine e vedeta în albastru

realitatea

1 comentariu

un cititor neimportant 19 September 2012 at 13:34

O maaaaare mare zdreanta. Are un CV stufos dar in realitate e o analfabeta ambitioasa, care se intinde cu oricine pentru un banutz. Pacat ca tocmai babaciunea asta a prins buchetul, a stricat tot momentul.

Răspunde

Scrie un comentariu