Home > Fashion > Băneasa Shopping City celebrează Luna Modei

Băneasa Shopping City celebrează Luna Modei

Băneasa Shopping City celebrează în septembrie Luna Modei. Pe parcursul întregii luni în interiorul centrului comercial se vor desfășura o serie de activități dedicate modei și stilului.

Luna modei va aduce magazinelor din Băneasa Shopping City ocazia de a-și prezenta într-o modalitate deosebită noua colecție de toamnă-iarnă 2008. Ei își vor prezenta noile piese vestimentare pe mini-catwalk-urile ce vor fi amenajate în interiorul centrului comercial.

„Sărbătoarea din cadrul Băneasa Shopping City va aduce în fața cumpărătorilor o serie de evenimente surpriză, menite să-i apropie pe aceștia de lumea modei. Cu siguranță îi vom surprinde într-un mod plăcut iar așteptările lor vor fi pe viitor la un nivel tot mai înalt”, precizează Loredana Croicia, Communication & Promotions Manager, Băneasa Shopping City.

„Băneasa Shopping City oferă românilor o lume a cumparaturilor așa cum o găsesc doar în capitalele europene. Este firesc, așadar, ca acest centru comercial să fie un trend-setter prin tot ceea ce îl reprezintă, începând de la designul exterior până la evenimentele organizate.”

Pentru a nu neglija importanța accesoriilor sau a cosmeticelor, elemente esențiale pentru desăvârșirea unei ținute, vizitatorii Băneasa Shopping City vor putea participa în această lună la târgul parfumurilor și al cosmeticelor în cadrul căruia vor putea cumpăra obiecte deosebite sau vor putea afla lucrui inedite despre arome sau culori.

Băneasa Shopping City, orașul modei și al distracției va presăra printre aceste evenimente, mici surprize speciale pentru iubitoarele de shopping din România.

Articole asemanatoare
Virgil Abloh, prietenul lui Kanye West a fost angajat de Louis Vuitton
femeie
Lucruri pe care bărbații le detestă la o femeie. Ai purta produsul de la numărul 12?
La Paris, Dior îi aminteşte noii generaţii de feminismul anilor 60
Accesoriul de păr preferat de românce în anii ’90 revine la modă în 2018

Loading...

Comenteaza acest articol

Băneasa Shopping City celebrează Luna Modei

by realitatea   1 min
0