Tabu
Image default
PEOPLESlider

Boala care o macină pe Kim Kardashian: „Cineva trebuia să mă îmbrace. Durerea era insuportabilă”

Kim Kardashian a vorbit sincer despre psoriazis, boala autoimună cu care se luptă de mai mulți ani. Dar niciodată nu a intrat în detalii despre efectele dureroare ale afecțunii. A făcut-o recent pe blogul surorii sale, Kourtney.

Acolo, vedeta dezvăluie, de asemenea, că suferă de artrită psoriazică, o combinație între reumatism inflamator și psoriazis.

Kim Kardashian avea 25 de ani când a aflat că suferă de psoriazis. Avea pete roșii pe picioare și pe burtă. După o vizită la medicul dermatolog, simptomele au dispărut, pentru circa 5 ani. Au revenit însă după ce a născut prima oară și a început adevărat luptă împotriva afecțiunii.

În ultimii opt ani, Kim K a reușit să-și țină sub control psoriazisul. Dar petele apar când și când pe corpul ei. „La începutul acestui an a devenit foarte grav. Mi-a acoperit toată fața și cea mai mare parte a corpului”, spune starleta. Într-o zi s-a trezit și a aflat că nu poate să-și țină telefonul și periuța de dinți din cauza durerii. „Au trecut două zile și îmi amintesc că a trebuit să zbor la Las Vegas pentru Jimmy Kimmel Show. M-am simțit atât de rău tot timpul, pentru că mâinile dă dureau atât de mult. M-am simțit îngrozitor”.

După emisiune, Kim a mers din nou la doctor. În cele din urmă, a aflat că are artrită psoriazică. „Încă este dureros și înfricoșător, dar m-am bucurat că mi s-a pus un diagnostic”. Câteva luni mai târziu, a observat că artrita nu era doar pe mâinile ei. Într-o zi nu a putut să-și scoată pantalonii. „Nici nu mi-am putut pune în sutien în acea zi. Cineva trebuia să mă îmbrace pentru că durerea era insuportabilă.”

Kim Kardashian încearcă acum să țină sub control boala cu o dietă și un stil de viață sănătos.

ARTICOLE SIMILARE

UMBERTO TOZZI – cel ce a dăruit lumii celebra piesă “Ti Amo” concertează la Bucureşti pe 29 mai 2024

Tabu Tabu

Lansare atipică pentru Wonder Woman 1984

Andreea Damian

Trucurile care o ajută pe Jennifer Lopez să arate fabulos la 53 de ani

Andreea Damian

Nea Marin a avut parte de aniversare pe patul de spital

Tabu Tabu

Tehnologia ne face să ne simțim mizerabil. Dar putem schimba asta, acum!

Andreea Damian

Versace readuce la modă, puțin actualizați, ochelarii de soare ai lui Notorius BIG

realitatea

Scrie un comentariu