Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Boala care o macină pe Kim Kardashian: „Cineva trebuia să mă îmbrace. Durerea era insuportabilă”

Kim Kardashian a vorbit sincer despre psoriazis, boala autoimună cu care se luptă de mai mulți ani. Dar niciodată nu a intrat în detalii despre efectele dureroare ale afecțunii. A făcut-o recent pe blogul surorii sale, Kourtney.

Acolo, vedeta dezvăluie, de asemenea, că suferă de artrită psoriazică, o combinație între reumatism inflamator și psoriazis.

Kim Kardashian avea 25 de ani când a aflat că suferă de psoriazis. Avea pete roșii pe picioare și pe burtă. După o vizită la medicul dermatolog, simptomele au dispărut, pentru circa 5 ani. Au revenit însă după ce a născut prima oară și a început adevărat luptă împotriva afecțiunii.

În ultimii opt ani, Kim K a reușit să-și țină sub control psoriazisul. Dar petele apar când și când pe corpul ei. „La începutul acestui an a devenit foarte grav. Mi-a acoperit toată fața și cea mai mare parte a corpului”, spune starleta. Într-o zi s-a trezit și a aflat că nu poate să-și țină telefonul și periuța de dinți din cauza durerii. „Au trecut două zile și îmi amintesc că a trebuit să zbor la Las Vegas pentru Jimmy Kimmel Show. M-am simțit atât de rău tot timpul, pentru că mâinile dă dureau atât de mult. M-am simțit îngrozitor”.

După emisiune, Kim a mers din nou la doctor. În cele din urmă, a aflat că are artrită psoriazică. „Încă este dureros și înfricoșător, dar m-am bucurat că mi s-a pus un diagnostic”. Câteva luni mai târziu, a observat că artrita nu era doar pe mâinile ei. Într-o zi nu a putut să-și scoată pantalonii. „Nici nu mi-am putut pune în sutien în acea zi. Cineva trebuia să mă îmbrace pentru că durerea era insuportabilă.”

Kim Kardashian încearcă acum să țină sub control boala cu o dietă și un stil de viață sănătos.

ARTICOLE SIMILARE

IDA Awards 2020. Colectiv și Acasă, în selecția celor mai bune documentare ale anului

Andreea Damian

Sewelô, diamantul cât o minge de tenis care aparține Louis Vuitton expus în vitrină, la Paris

realitatea

Adela Popescu și-a sărbătorit fiul într-un mod special

Tabu Tabu

Fotografie Cristiana Apostol – Lumina

realitatea

La film în seara de Crăciun

Ciocîrlan

Atitudinile care fac femeile (și mai) atractive

Andreea Damian

Scrie un comentariu