Home > Slider > Boala care o macină pe Kim Kardashian: „Cineva trebuia să mă îmbrace. Durerea era insuportabilă”

Boala care o macină pe Kim Kardashian: „Cineva trebuia să mă îmbrace. Durerea era insuportabilă”

kim kardashian

Kim Kardashian a vorbit sincer despre psoriazis, boala autoimună cu care se luptă de mai mulți ani. Dar niciodată nu a intrat în detalii despre efectele dureroare ale afecțunii. A făcut-o recent pe blogul surorii sale, Kourtney.

Acolo, vedeta dezvăluie, de asemenea, că suferă de artrită psoriazică, o combinație între reumatism inflamator și psoriazis.

Kim Kardashian avea 25 de ani când a aflat că suferă de psoriazis. Avea pete roșii pe picioare și pe burtă. După o vizită la medicul dermatolog, simptomele au dispărut, pentru circa 5 ani. Au revenit însă după ce a născut prima oară și a început adevărat luptă împotriva afecțiunii.

În ultimii opt ani, Kim K a reușit să-și țină sub control psoriazisul. Dar petele apar când și când pe corpul ei. „La începutul acestui an a devenit foarte grav. Mi-a acoperit toată fața și cea mai mare parte a corpului”, spune starleta. Într-o zi s-a trezit și a aflat că nu poate să-și țină telefonul și periuța de dinți din cauza durerii. „Au trecut două zile și îmi amintesc că a trebuit să zbor la Las Vegas pentru Jimmy Kimmel Show. M-am simțit atât de rău tot timpul, pentru că mâinile dă dureau atât de mult. M-am simțit îngrozitor”.

După emisiune, Kim a mers din nou la doctor. În cele din urmă, a aflat că are artrită psoriazică. „Încă este dureros și înfricoșător, dar m-am bucurat că mi s-a pus un diagnostic”. Câteva luni mai târziu, a observat că artrita nu era doar pe mâinile ei. Într-o zi nu a putut să-și scoată pantalonii. „Nici nu mi-am putut pune în sutien în acea zi. Cineva trebuia să mă îmbrace pentru că durerea era insuportabilă.”

Kim Kardashian încearcă acum să țină sub control boala cu o dietă și un stil de viață sănătos.

Articole asemanatoare
Kim Kardashian
Kim Kardashian, prea sexy pentru slujba de duminică a soțului ei
kim kardashian
Cum arată casa de 20 de mil. $ a lui Kim Kardashian
Kanye West
Kanye West, suma uriașă pe care a donat-o de aniversarea lui Kim Kardashian
kanye west
Kanye West e „profund” afectat de ținutele sexy pe care le poartă soția sa

Comenteaza acest articol

Boala care o macină pe Kim Kardashian: „Cineva trebuia să mă îmbrace. Durerea era insuportabilă”

by Andreea Damian   1 min
0