Tabu
Image default
PEOPLESlider

Boala cu care Florin Piersic Jr. luptă în fiecare zi

Florin Piersic Jr. e implicat într-o mulțime de proiecte interesante, iar publicul se bucură de fiecare dată să-l vadă pe scena teatrului românesc în roluri cât se poate de diferite.

În ciuda faptului că se bucură de popularitate în acest domeniu, actorul a mărturisit că a trecut prin frecvente episoade de depresie.

„În fiecare zi din viața. Adică de când sunt conștient… Depresia e un cuvânt prea dur pentru un copil, dar un copil poate să fie supărat că i s-a stricat o jucărie… Dar, de când mă știu, de când sunt conștient și de când fac acțiuni care să ducă undeva, să am un proiect, nu să-mi construiesc o mașinuță din lego, în fiecare zi au fost momente. Depresia nu te părăsește, e ceva care te obișnuiești. Sunt zile în care îi faci față și este doar un fel de haină care te zgârie, dar te-ai obișnuit cu tot disconfortul ăsta, și alte zile în care îi cresc țepi și te zgârie foarte nasol“, a dezvăluit actorul în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai“, la Kanal D.

„Actorii sunt depresivi prin natura meseriei lor! E o chestiune pe care ți-o asumi din start dar nu ai de unde să știi ce va urmă pentru că ești puști în momentul ăla! Am avut extrem de multe căderi de foarte sus!”, spunea cu ceva vreme în urmă celebrul actor.

Artistul a spus cum și când s-a produs ruptura de tatăl său, celebrul Florin Piersic. Comunicarea dintre cei doi nu a fost întotdeauna cea mai bună, însă întâmplarea din 2005 i-a făcut să se îndepărteze și mai mult. Florin Piersic a făcut mai multe comentarii la adresa filmului „Fix Alert”, în care au jucat amândoi, iar marele actor a spus că nu a înțeles ce vrea să transmită pelicula, fapt ce l-a rănit pe fiul său.

„Ruptura s-a produs treptat, dar au fost și momente bruște. A fost un moment în care, la Fix Alert, am făcut o conferință de presă și eu credeam foarte mult în momentul acela în filmul ăla și în toată echipa. Toți cei care lucraserăm la filmul acela eram ca o familie. El a venit și a făcut cumva bășcălie și cred că acela a fost un moment de ruptură pentru că m-a durut. Ciudat e că el nu și-a dat seama că îl lovește pe propriul lui fiu”, a dezvăluit Florin Piersic Jr.

ARTICOLE SIMILARE

Au trecut sarbatorile…Apelam la diete sau cum ardem cat mai multe calorii?

realitatea

Recenzia Loudest Voice – portretul tăticului FOX și al trumpismului internațional

Dora Constantinovici

Prima misiune NASA efectuată în spațiu de o echipă alcătuită exclusiv din femei tocmai a fost anulată

realitatea

Fotografie subacvatica – Cristiana Apostol

realitatea

Inspiră-te din tendințele de beauty ale anului 2018 pentru un look îndrăzneț de Revelion

Andreea Damian

Dani Oțil, revoltat de zilele libere legale, cu ocazia Unirii Principatelor Române

Andreea Damian

Scrie un comentariu