Home > Lifestyle > Bodyguardul lui Lady GaGa, ucis de poliţişti

Bodyguardul lui Lady GaGa, ucis de poliţişti

Norman Oosterbroek (43 de ani), cel care s-a ocupat cu paza cântăreţei Lady Gaga (27 de ani) pe durata şederii în România, în august 2012, a fost ucis de poliţişti. Supranumit „Olandezul gigantic”, acesta a intrat complet dezbrăcat pe proprietatea vecinilor săi din Miami, care au chemat imediat autorităţile. Norman, care se afla sub influenţa consumului de cocaină, s-a luat la bătaie cu poliţiştii.

Pentru a-l potoli, uriaşului i s-au aplicat electroşocuri, până a murit. Norman Oosterbroek a asigurat paza mai multor celebrităţi de la Hollywood. El a fost concediat de rapperul Jay-Z, după ce s-a descoperit că în timpul serviciului şi-a angajat o prostituată. Olandezul a fost şi bodyguardul Rihannei, pe care a însoţit-o în Barbados, la înmormântarea bunicii ei, în octombrie 2012.

Lady GaGa (27 de ani) a susţinut la 16 august 2012 un concert în Piaţa Constituţiei din Bucureşti. Înainte de show, Norman Oosterbroek a luat la bătaie un paparazzo care dorea să obţină un cadru senzaţional cu vedeta, în faţa hotelului „Athénée Palace Hilton” din Capitală, luându-i camera din mână.

Articole asemanatoare
lady gaga
Lady GaGa și Bradley Cooper, împreună pe marele ecran
lady gaga
Lady Gaga își lansează propria linie de produse de make-up
Designer-ul roman care le-a imbracat pe Lady Gaga si Rihanna, Ingrid Vlasov, este speaker in aceasta primavara la The Woman
Lady Gaga este noua imagine Versace! Uite cat de bine seamana cu celebra Donatella

Loading...

Comenteaza acest articol

Bodyguardul lui Lady GaGa, ucis de poliţişti

by   1 min
0