Tabu
Image default
lifestyle

Bogdan Vladau si-a oripilat pretendentele! “A tras vanturi, poarta placa dentara si e un bosorog!”


Frumuselul Bogdan Vladau si-a dat, se pare, cu firma in cap in momentul in care a acceptat sa participe la show-ul “Burlacul”. Nici prin cap nu i-a trecut ca acolo va intalni cele mai exigente si aprige femei din cate i-au trecut pe dinaintea ochilor!

Desi difuzarea emisiunii va incepe in luna iulie, aceasta este filmata aproape integral. Mai multe dintre concurentele care au parasit show-ul au decis sa dezvaluie lucruri “din interior” indignate de cele patimite. Acestea il fac zob pe Vladau, necrutand niciun detaliu rusinos.

“Este un bosorog cu aere de fante! Un grobian, un prost crescut! Ne-a ignorat, ne-a sfidat in tot timpul filmarilor. In loc sa se apropie de noi, sa urmeze formatul show-ului, statea toata ziua pe telefoane si sms-uri”, a povestit alta.

“La una dintre intalnirile din timpul filmarilor, a tras vanturi. Fata care era cu el acolo a rezistat cu greu sa nu paraseasca incaperea… In plus, nimeni nu a mai vrut sa-l sarute… poarta placa in gura”, sustine o alta fosta candidata la postul de “iubita a lui Vladau”.

ARTICOLE SIMILARE

Meryl Streep, onorată de Kennedy Centre

realitatea

Vestiarul roz

realitatea

SMILEY o strange in brate pe ANDRA lui Maruta! FOTO care iti da idei

Paris, Je t-™aime – impreuna cu Tabu de noiembrie

realitatea

Naomi Campbell încinge spiritele la Săptămâna Modei de la Paris

realitatea

Motivul pentru care acest fotomodel primeste amenintari cu moartea!

Scrie un comentariu