Home > Agenda > stiri > Bogdan Vladau si-a oripilat pretendentele! “A tras vanturi, poarta placa dentara si e un bosorog!”

Bogdan Vladau si-a oripilat pretendentele! “A tras vanturi, poarta placa dentara si e un bosorog!”


Frumuselul Bogdan Vladau si-a dat, se pare, cu firma in cap in momentul in care a acceptat sa participe la show-ul “Burlacul”. Nici prin cap nu i-a trecut ca acolo va intalni cele mai exigente si aprige femei din cate i-au trecut pe dinaintea ochilor!

Desi difuzarea emisiunii va incepe in luna iulie, aceasta este filmata aproape integral. Mai multe dintre concurentele care au parasit show-ul au decis sa dezvaluie lucruri “din interior” indignate de cele patimite. Acestea il fac zob pe Vladau, necrutand niciun detaliu rusinos.

“Este un bosorog cu aere de fante! Un grobian, un prost crescut! Ne-a ignorat, ne-a sfidat in tot timpul filmarilor. In loc sa se apropie de noi, sa urmeze formatul show-ului, statea toata ziua pe telefoane si sms-uri”, a povestit alta.

“La una dintre intalnirile din timpul filmarilor, a tras vanturi. Fata care era cu el acolo a rezistat cu greu sa nu paraseasca incaperea… In plus, nimeni nu a mai vrut sa-l sarute… poarta placa in gura”, sustine o alta fosta candidata la postul de “iubita a lui Vladau”.

Articole asemanatoare
MANTEA a plecat din tara cu un barbat …dar nu cu CRISTI MITREA!
Dezvaluiri incredibile despre culisele de la BURLACITA! Acuzatii grave!
VICTOR SLAV este noul BURLACUL!
Show-ul TV BURLACUL se reia fara BOTEZATU! Uite cine il inlocuieste!

Loading...

Comenteaza acest articol

Bogdan Vladau si-a oripilat pretendentele! “A tras vanturi, poarta placa dentara si e un bosorog!”

by   1 min
0