Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Bombă în showbiz! Loredana Groza, divorţ în secret!

Loredana Groza și Andrei Boncea ar fi divorțat în secret, ba chiar ar avea deja vieți separate. Zvonurile nu sunt de azi, de ieri, deoarece în ultimul timp au apărut tot mai multe informații conform cărora cei doi nu mai formează un cuplu.

Cei drept, cuplul este foarte discret cu viața intimă și se afișează rar în public, spre deosebire de Loredana, care stârnește discuții cu fiecare fotografie postată pe rețelele de socializare.

Loredana Groza și Andrei Boncea sunt căsătoriți din 1988

Un detaliu pare să o fi dat-o de gol: verigheta lipsă din fotografiile publicate pe conturile sale de socializare! Mai mult, există o apropiere suspectă între ea și câștigătorul X Factor, italianul Nick Casciaro (31 de ani), scrie Click!. Artista și tânărul cântăreț sunt mereu împreună, în cluburile de fițe din Capitală, iar recent au fost și la munte.

Mai mult, la concertul de joi seară, Nick Casciaro și Loredana Groza s-au ținut în brațe, s-au privit în ochi și au dansat provocator împreună! De ziua lui, care a fost pe 5 ianuarie, Loredana Groza a ținut să îi facă o urare specială italianului: „La mulți ani Nick! Îți doresc ce este mai bun. Te iubesc!”.

Loredana Groza, escapadă la munte cu “elevul” de la X Factor, Nick Casciaro

Surse apropiate de Andrei Boncea și Loredana Groza susțin că nu doar artista ar fi mers mai departe. Și producătorul ar avea o iubită.

Loredana Groza, de 51 de ani, și Andrei Boncea, de 50 de ani, ar fi divorțat în secret. Cei doi s-au căsătorit în 1998 și au fost împreună timp de 23 de ani. Rodul iubirii lor este fiica acestora, Elena Boncea (23 de ani).

ARTICOLE SIMILARE

Cât ne costă îngrijirea unui copil în primul an de viață

Andreea Damian

Prințul Charles, relație secretă cu sora Prințesei Diana. Motivul neașteptat al despărțirii lor

Andreea Damian

Weekend la MNAC online ⎥ Orașul meu ca un colaj

Ciocîrlan

De ce i-a făcut Ruby pe greci să plângă

Tabu Tabu

Cum obțin de fapt vedetele rochiile pentru Oscaruri și ce se întâmplă cu ele după ceremonie

Andreea Damian

O nouă formă de artă: selfie-nud!

Andreea Damian

Scrie un comentariu