Tabu
Image default
lifestyle

ALINA si CRISTI BORCEA au conturi false de Facebook pe care apar POZE NUD!

Supăraţi că au fost deschise conturi în numele lor pe o reţea de socializare, Alina şi Cristi au hotărât să facă plângere la Poliţie pentru furt de identitate. Pe fostul acţionar dinamovist l-a supărat în special faptul că au apărut fotografii trucate cu Alina goală.

“Aşa ceva este incredibil! Cu ceva timp în urmă m-am trezit că aş avea o pagină pe o reţea de socializare, în condiţiile în care eu nu utilizez internetul. Acolo se purtau dialoguri în numele meu. Înjurături, declaraţii de-ale mele, tot felul de tâmpenii. Am atras atenţia atunci că nu voi lăsa situaţia aşa, dar acum s-a ajuns prea departe. Văd că şi soţiei mele i-a fost făcută o astfel de pagină pe aceeaşi reţea de socializare, fără ca Alina să aibă vreo legătură. I-au trucat pozele şi au pus-o dezbrăcată”, a tunat Borcea.

“Data trecută, am închis ochii şi i-am iertat. De data asta, lucrurile nu vor rămâne aşa. Voi merge la Poliţie, unde voi depune o plângere împotriva celor care administrează această reţea şi care nu ar trebui să permită ca anumiţi indivizi să fure şi să folosească identitatea unor persoane cunoscute. Când ai milioane de vizitatori pe o astfel de reţea, trebuie să îţi iei şi măsurile de precauţie ca tot ceea ce se întâmplă acolo să fie corect. Voi solicita Poliţiei să-i descopere şi pe falşii utilizatori. Sunt sigur că Poliţia va face lumină”, a precizat Borcea.

Mai mult: Alina şi Cristi Borcea fac plângere la Poliție împotriva Facebook – Vedete de la noi | Libertatea.ro

ARTICOLE SIMILARE

Cum a profitat Corina de despartirea lui Smiley de Laura Cosoi

Cancerul mamar, un flagel. Inclusiv pentru bărbaţi.

Carmen Electra se ține bine la 37 de ani

realitatea

Expoziție de fotografie Cosmin Bumbuț, la Karousel

realitatea

Programul romanilor la Olimpiada (SAMBATA, Ziua 8)

Bono a fost desemnat Omul Păcii 2008

realitatea

Scrie un comentariu