Home > Lifestyle > BORCEA si PELINEL – planul lor secret!

BORCEA si PELINEL – planul lor secret!

nuntaborcea9Cristi Borcea a vrut să fugă cu Valentina Pelinel înainte de nunta cu Vidican! Planul celor doi s-a amânat pe ultima sută de metri! Idila dintre omul de afaceri Cristian Borcea şi Valentina Pelinel i-a lăsat cu gura căscată pe mulţi. Nu însă şi pe fostul soţ al fotomodelului care ştia de prin 2011 că între soţia lui şi fostul acţionar de la Dinamo este o relaţie de amantlâc. Mai mult, Cristian Boureanu s-a destăinuit unor prieteni că a stopat în ultimul moment amânarea nunţii dintre rivalul său şi actuala lui consoartă.

“Pătratul” amoros pare desprins din scenariile de telenovele. Acţiunea “filmului” în care actorii principali sunt Cristi Borcea şi Alina Vidican pe de o parte, iar de cealaltă parte Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel, s-a desfăşurat în primăvara lui 2011. Fostul acţionar de la Dinamo punea la punct nunta cu cea care i-a devenit soţie, în timp ce o curta asiduu pe Valentina Pelinel. Vidican şi Boureanu au aflat de idila dintre Borcea şi Pelinel, care părea mai mult decât o simplă aventură, şi au luat măsuri. Alina a grăbit cât a putut cununia civilă cu omul pe care îl iubea din tot sufletul. “Alina poate nici acum nu ştie că, înainte de cununie, Borcea a sunat-o pe Valentina şi i-a dat un fel de ultimatum. I-a zis că dacă nu fuge cu el atunci, adică să se despartă de Boureanu, el o să se însoare cu Vidican. Ştiu că Borcea şi Pelinel îşi făcuseră planul să-şi părăsească iubiţii şi să fugă împreună în Moscova pentru că amândoi îşi obţinuseră vize. De ce nu a mai vrut Valentina, doar ea ştie. Cert este că până la umbră, în scurt timp, Borcea s-a afişat fericit la braţul Alinei, la Primăria din Voluntari”, a dezvăluit un apropiat al celor patru pentru www.spynews.

Idila a continuat şi după ce Borcea s-a însurat

Chiar dacă omul de afaceri Cristi Borcea s-a aşezat la casa lui, a devenit din nou tată, nu a putut să pună stop sentimentelor puternice pe care le are pentru fotomodel şi a reuşit să reia relaţia. Şi atunci i-a promis că va veni o zi în care Valentina îi va purta şi ea numele şi o va duce la altar. În martie, Boureanu a luat hotărârea să pună rupă căsătoria cu Valentina şi să stopeze astfel minciuna în care trăia. “Boureanu a crezut că soţia lui se va potoli şi vor putea să fie fericţi în continuare. Nu a mai rezistat decât trei ani. Abia mai târziu s-a aflat adevăratul motiv pentru care cei doi s-a despărţit. Ştiu că şi acum, când Borcea este la închisoare, visează la ziua în care se va însura cu Valentina Pelinel”.

ro .

Articole asemanatoare
BOUREANU se insoara cu copia Valentinei Pelinel
VALENTINA PELINEL – gravida cu Cristi Borcea!?! Sex cu folos la puscarie
VALENTINA PELINEL – zece luni de chinuri groaznice
BOUREANU despre divort, Pelinel si Borcea

Loading...

Comenteaza acest articol

BORCEA si PELINEL – planul lor secret!

by   2 min
0