Home > beauty > BOSS THE SCENT for her surprinde esenta seductiei

BOSS THE SCENT for her surprinde esenta seductiei

Fii pregatit sa ai simturile captivate de noul BOSS THE SCENT for her – noul parfum seducator al casei BOSS Parfums. Inspirat de arta seductiei si a irezistibilei apropieri, parfumul luxos si senzual este contrapartida inimitabila a variantei masculine, creat pentru a obtine puterea ascunsa si seducatoare ce invaluie femeia ce-l poarta intr-o aura captivanta.

Inspiratia

Mai intai a fost creata varianta masculina BOSS THE SCENT, o captivanta poveste de seductie vazuta din perspectiva masculina. Acum, casa de moda, sub viziunea creativa a lui Jason Wu, Directorul Artistic al diviziei BOSS de Fashion dedicata femeilor au creat femeia Boss prin noul BOSS THE SCENT for her – puternica dar in acelasi timp feminina intr-un mod unic. Reflectand viziunea lui Wu in ceea ce priveste moda feminina BOSS, sursa inspiratiei este butonul iconic Boss  – si ideea ca, printr-o simpla rasucire, cele doua lumi, cea feminina si cea masculina, se pot contopi foarte usor intr-una singura.

“Este ceva incredibil de puternic si seducator innascut despre o femeie ce poarta un costum tipic masculin, costum ce ii subliniaza si mai mult feminitatea,” explica Jason Wu. “Aceasta este ideea din spatele parfumului, un parfum ce are puterea si taria unui parfum barbatesc, si in acealsi timp are delicatetea tipic feminina.  Este ca si cand joaca un joc cu sanse egale, barbatul impotriva femeii, amandoi aducandu-si contributia in acest joc.”

Wu a cautat sa surprinda juxtapunerea barbatului si a femeii in toate etapele de dezvoltare ale parfumului.  Liniile sofisticate si elegante ale flaconului ce curg de jos in sus si culmineaza cu bijuteria sub forma de buton din varf – o rasucire feminina a butonului BOSS – in timp ce tonurile de sampanie roz ale sucului te invita sa privesti mai atent..

Parfumul

Emanand o eleganta de o feminitate sublima,cald si seducator ce se construieste rapid cu intensitate, BOSS THE SCENT for her oglindeste cu maiestrie povestea seductiei – de la atractie la seductie ajungand in final la dependenta – prin combinarea puternica a ingredientelor. Notele de mijloc pline de seductie, parfumul reflecta interactiunea dintre cei doi protagonisti, apropierea lor, provocata de atractia initiala si treptata, cu o intensitate ce creste gradual descoperind astfel baza senzuala ce emana o putere ademenitoare imposibil de contestat.

Atractia

Notele de varf, note de piersica invaluita in miere si frezie, combinatie ce intriga si cupleaza ambii parteneri intr-o atractie delicata, subtila si eleganta il fac pe el sa doreasca sa descopere mai mult.

Seductia

In momentul in care incep sa se apropie, notele calde si sofisticate ale florii orientale de osmanthus incep sa se dezvaluie, si o data cu ele si puterea ascunsa. Subtilitatea initiala, seductia delicata se transforma intr-o nota impetuoasa si atragatoare. Acesta este catalizatorul ce declanseaza puterea seducatoare a parfumului.

Dependenta

Prizonier si neputincios sa reziste, parfumul dezvaluie notele de baza irezistibile de boabe de cacao prajite, note ce ofera  o explozie seducatoare, starnind si mai mult simturile, exprimand chimia necontestata nici de femeia ce poarta parfumul nici de cel ce este sedus, supunandu-se puterii lui BOSS THE SCENT for her.

Imaginea

Anna Ewers si Theo James intruchipeaza barbatul si femeia BOSS in noua campanie BOSS THE SCENT.  Modelul German Anna Ewers este intruchiparea perfecta a dualitatii femeii BOSS – frumoasa – puternica si in acelasi timp senzuala, ce detine abilitatea de  a atrage privirile oriunde se duce.

Contrapartida ei, actorul britanicTheo James, este personificarea partii seducatoare a barbatului BOSS: increzator in forta sa fizica la fel cum este constient de farmecul sau personal. Aceasta combinatie il face irezistibil.

BOSS THE SCENT for her este disponibil ca Apa De Parfum de: 30ml, 50ml si 100ml.


Comenteaza acest articol

BOSS THE SCENT for her surprinde esenta seductiei

by realitatea   2 min
0