Home > Lifestyle > Stiri > Bote a socat-o pe Bianca: “Te-am inselat! De multe ori m-am dus de plăcere, altă dată demonstrativ, dar numai cu femei frumoase”

Bote a socat-o pe Bianca: “Te-am inselat! De multe ori m-am dus de plăcere, altă dată demonstrativ, dar numai cu femei frumoase”


Botezatu a recunoscut că a înşelat-o pe Bianca, pe vremea când îi era iubită, chiar într-un interviu acordat roşcatei.

Multă vreme, Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu au format un cuplu, poate unul dintre cele mai nebădăioase din showbiz. Designerul a explicat cum s-a îndrăgostit de roşcată, dar şi că acum nu are o iubită.

“Tu eşti femeia tip divă, care e pe cale de dispariţie. După ce m-ai avut la degetul mic, ai început să faci figuri şi mie aşa îmi place. Fiecare femei din viţa mea se proiectează pe o perioadă. Etalonul ai rămas tu, tu mi-ai rămas încă întipărită pe retină, cred că eşti o femeie-problemă pentru orice bărbat. Dacă o să mă ceri tu de bărbat, probabil o să accept, te mai las să te distrezi deocamdată”, a povestit Cătălin la CANCAN TV, emisiunea difuzată de luni până joi, de la ora 22.00, la Acasă TV.

După o asemenea declaraţie, continuarea a fost însă de-a dreptul neaşteptată, pentru că Bote a recunoscut că nu i-a fost fidel Biancăi.

“Te-am înşelat. La mine e o listă de aşteptare imensă, dacă spun că nu vreau să fac nimic, spun că sunt impotent sau sunt gay. De multe ori m-am dus de plăcere, de multe ori demonstrativ, dar numai cu femei frumoase. Îmi place foarte mult Alessandra Stoicescu, îmi place Berecleanca. Tipul de divă, ca tine”, a explicat Bote.

Reacţia Biancăi a fost însă foarte calmă.

“Nu mă aşteptam să recunoască că m-a înşelat. Ăsta e adevărul, pe care eu îl ştiam. Nu ştiu cu cine m-a înşelat. Lui îi place foarte mult să se joace cu aceste cuvinte de dragoste, probabil nu sunt singura căreia îi spune. Nu se mai pune problema să mai existe ceva între noi. Nu îmi mai amintesc când şi cu cine m-a înşelat”, a reacţionat Bianca, aflată în platoul CANCAN TV.

Articole asemanatoare
Denisa Potecaru de la Bravo ai Stil: Ne selectăm clientele!
DIETA Bianca Dragusanu – A slabit 11 kilograme intr-o luna
Romania Fashion Festival a transformat Oradea in Capitala Modei pentru o zi
Catalin Botezatu: “Securistul care ne insotea nu ne dadea voie…”

Comenteaza acest articol

Bote a socat-o pe Bianca: “Te-am inselat! De multe ori m-am dus de plăcere, altă dată demonstrativ, dar numai cu femei frumoase”

by   1 min
0