Home > Agenda > BOTEZATU sustine ca iubeste …o femeie …maritata!

BOTEZATU sustine ca iubeste …o femeie …maritata!

Cătălin Botezatu și-a sărbătorit, weekend-ul acesta, ziua de naștere într-un  club de fițe din Capitală. Creatorul de modă a petrecut alături de prieteni, pe  care i-a răsfățat cu șampanie de lux, însă a avut o mare durere: femeia pe care  o iubește cel mai mult nu a fost alături de el. Motivul? Cea care i-ar fi furat  inima lui Bote este căsătorită, conform www.libertatea.ro.

“Petrec cu fostele iubiri, cu actualele iubiri (…) Actuala iubire nu   este… există cineva care îndeplineşte toate condiţiile doar că nu este  lângă mine, e lângă soţul ei. Îmi doresc să fiu sănătos şi să fiu  iubit pentru ceea  ce sunt. Singurul cadou pe care mi l-aş fi dorit  de ziua mea ar fi fost  persoana pe care o iubesc mai mult decât propria  persoană să fie lângă mine”, a  spus Cătălin Botezatu, fără să ofere însă mai multe detalii despre femeia  care i-a furat inima.

La petrecerea organizată de Bote, a participat și Tania Budi, fosta lui  iubită.

“Îi doresc să fie sănătos, să întinerească, pentru că el spiritual  întinereşte şi  asta se vede şi pe faţa lui. Momentan cred că ar avea nevoie să se  îndrăgostească”, a spus Tania Budi. Cătălin Botezatu, în vârstă de 46 de ani, este un creator de modă român  care și-a început cariera în modă în anul 1984 ca manechin al casei de  modă Venus,  condusă de Zina Dumitrescu.

Articole asemanatoare
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu, contract uriaș cu statul pentru măști și combinezoane, în plină pandemie
tania budi
Unde s-a retras Tania Budi în această perioadă
anamaria prodan
Anamaria Prodan apariție sexy la o prezentare de modă la Paris
Denisa Potecaru de la Bravo ai Stil: Ne selectăm clientele!

Comenteaza acest articol

BOTEZATU sustine ca iubeste …o femeie …maritata!

by   1 min
0