Home > Lifestyle > BOTEZ de POVESTE! Vezi cum şi-au tratat invitaţii Alina Sorescu şi Alex Ciucu

BOTEZ de POVESTE! Vezi cum şi-au tratat invitaţii Alina Sorescu şi Alex Ciucu

Ieri, la Palatul Mogoşoaia, Alina Sorescu şi Alexandru Ciucu au creştinat-o pe fiica lor, Elena Carolina. Slujba a avut loc în biserica din curtea palatului, iar petrecerea, într-un cort amenajat. Totul a fost roz… iar mesele au avut nume de floare.

Ceremonia a avut loc în prezenţa naşilor, a bunicilor micuţei, a rudelor şi a prietenilor apropiaţi. Special pentru botezarea Elenei Carolina, Alexandru Ciucu a adus din Israel apă din Iordan, sfinţită. Micuţa a fost cuminte pe toată durata ceremoniei.

botez 2

Printre cei prezenţi la petrecere au fost Virgil Ianţu, împreună cu partenera lui, Roxana, şi fiica lor, Anca, Ştefan Lungu, Mihai Petre şi soţia sa, Dana Nălbaru, Oana Roman, Giulia Nahmany, Petru Luhan, Cătălin Măruţă, Cabral, dar şi Elena Băsescu, fiica preşedintelui. “Culoarea petrecerii a fost roz, au avut candy bar de prinţesă, iar mesele au avut nume de flori: panseluţă, hortensie, magnolie… Chiar şi Alina Sorescu a fost în ton, îmbrăcând o rochie albă cu trandafiri roz”, a declarat unul dintre invitaţi pentru ziarulring.ro.

Articole asemanatoare
tudor turcu alaturi de familia lui
Solistul Tudor Turcu îi face botezul fiicei sale mici în acest weekend
restaurant
Cum alegi un restaurant pentru un eveniment important în anul 2020?
Idei inedite de cadouri pe care le poți face la un botez
TABU a avut dreptate: CE nume va purta bebelusul Antoniei / Foto cu bebelusul!

Comenteaza acest articol

BOTEZ de POVESTE! Vezi cum şi-au tratat invitaţii Alina Sorescu şi Alex Ciucu

by   1 min
0