Home > Fără categorie > Botezatu a cucerit-o pe Lindsay Lohan

Botezatu a cucerit-o pe Lindsay Lohan

Îmbrăcat la patru ace, Botezatu a făcut furori la petrecerea dată de Monica Gabor la Beverly Hills. Designerul român a cucerit-o chiar şi pe Lindsay Lohan, care a stat toată seara cu el la masă.

Petrecerea dată la 11 octombrie de Monica Gabor în Los Angeles, pentru a lansa băutura „Mr. Pink”, a fost un real succes. Cheful a durat cinci ore, de la 19.00 până după miezul nopţii, şi s-a ţinut într-unul dintre cele mai exclusiviste localuri din Beverly Hills. Printre invitate s-a numărat şi actriţa Lindsay Lohan, care a venit însoţită de fratele ei şi care a stat la masă cu Monica şi cu designerul Cătălin Botezatu.

De fapt, la această masă s-a desfăşurat şi unul dintre cele mai emoţionante momente ale serii, căci Lindsay, spun cei prezenţi, s-a apropiat foarte mult de creatorul român. „Bote şi Lindsay au flirtat, au schimbat numere de telefon, s-au pozat şi el i-a dat o rochie făcută de el. În schimb, Lindsay i-a promis că îi va trimite o poză după ce o va îmbraca. Toată seara au fost aproape unul de celălalt”, a povestit un invitat al petrecerii.


Comenteaza acest articol

Botezatu a cucerit-o pe Lindsay Lohan

by   1 min
0