Home > Agenda > stiri > BOTEZATU a disparut! E internat la sanatoriu?

BOTEZATU a disparut! E internat la sanatoriu?

Catalin Botezatu este dat dispărut de prieteni. Apropiații lui nu îi mai dau de urmă și cred că designerul s-a internat într-un sanatoriu de peste hotare, dat fiind depresia și dependența de alcool despre care s-a speculat în ultima vreme că ar suferi.

“A avut o prezentare vineri seară, iar sâmbătă s-a întors la București foarte abătut. Nu a vrut să ne spună ce are. De obicei nu insistăm când trece prin astfel de perioade, însă de această dată chiar ni s-a părut destul de alarmant. Am zis să îl lăsăm să se odihnească în acest weekend și să îl sunăm luni dimineață. Numai că, surpriză, acum are telefonul închis”, a spus un apropiat al designerului pentru adpm.ro.

Aceleași surse cred în ipoteza ca Botezatu să fi plecat din țară pentru a petrece câteva zile într-un sanatoriu.

Cătălin Botezatu are mai multe probleme de sănătate, pe care le-a neglijat, din cauza profesiei. Creatorul de modă a suferit 3 infarcturi miocardice, iar în ultima vreme au apărut zvonuri, conform cărora suferă de depresie acută și ar fi început să consume alcool mai mult ca niciodată.

“Beau doar şampanie şi nu din ipocrizie sau pentru că sunt fiţos, ci pentru că asta îmi place. Nu mi s-a întâmplat să îmi rup capul niciodată. Nu consum alt gen de alcool, whisky sau vodcă, pentru că nu îmi place. Beau doar atunci când merg în club”, a declarat Cătălin Botezatu în emisiunea “Drept la Ţintă”. Designerul a ţinut să precizeze că faptul că de ani întregi consumă aceeaşi marcă de şampanie l-a făcut să fie “rezistent”.De asemenea, Botezatu a dezvăluit că bea sortimente de şampanie dintre cele mai scumpe, dar că nu se ameţeşte niciodată. “Dacă o combini cu alte branduri de şampanie, te poţi îmbăta. Eu beau doar un anumit tip de
Cătălin Botezatu s-a născut pe 3 decembrie 1966 la Alexandria şi este unul dintre cei mai cunoscuţi creatori de modă de la noi din ţară, având prezentări atât în România cât şi peste hotare. Designerul şi-a început cariera în 1984, ca manechin, lucrând prima dată cu Zina Dumitrescu. În 1985 a absolvit cursurile unei case de modă bucureştene, obţinând dreptul să participe la defilări în afara ţării, iar câteva luni mai târziu a obţinut titlul de “Cel mai bun manechin al anului în Europa”, în cadrul unei competiţii care a avut loc la Frankfurt. După ce a absolvit cursurile Institutului European de Modă din Milano, unde l-a avut drept profesor pe Gianni Versace, Cătălin Botezatu şi-a deschis prima casă de modă, în 1996. Pe lângă modă, Bote a realizat mai multe emisiuni tv. Designerul a fost implicat în mai multe scandaluri, de multe ori fiind acuzat că ar fi homosexual, dar această reputaţie a fost contestată de relaţiile pe care Botezatu le-a avut cu mai multe femei cunoscute din showbiz, printre care se numără Tania Budi și Bianca Drăgușanu.

Mai mult: Prietenii lui Cătălin Botezatu sunt îngrijorați! Designerul a DISPĂRUT și s-ar fi INTERNAT într-un SANATORIU! – Vedete de la noi | Libertatea.ro


1 Response

 1. Mary

  Ma intreb ,de ce trebuie sa -i ducem grija ???…..nu credeti ca poate are si el nevoie de putina liniste ,cum de altfel ni se intampla si noua??
  Eu cred ca suntem prea insistenti……si nu stiu daca chiar ne ajuta intr-un fel daca stim unde si cu cine se afla Catalin Botezatu.
  Lasati-l sa respire asa cum nici el nu va invadeaza intimitatea.
  Imi pare rau ca a trebuit sa las un comentariu pe aici ….dar ,sincer ,nu m-am putut abtine.
  Va pupic si aveti grija de voi si nu de altii!

Comenteaza acest articol

BOTEZATU a disparut! E internat la sanatoriu?

by   2 min
1