Home > Lifestyle > Botezatu, intr-o stare critica: suspectat de tumora pe creier si inlocuit la emisiunea “Burlacul”!

Botezatu, intr-o stare critica: suspectat de tumora pe creier si inlocuit la emisiunea “Burlacul”!

Ieri, Catalin Botezatu a scris pe adresa lui de facebook un mesaj emotionant in care vorbea despre tristete si diferenta dintre imaginea lui de pe micul ecran si cea din realitate. Creatorul de moda parea distrus si parca nimic nu il mai multumea in acele momente.

Surse din preajma designerului sustin ca acesta a ajuns la capatul puterilor, in principal din pricina problemelor profesionale pe care le are cu Antena 1. “Catalin nu si-a prelungit contractul cu trustul la care a activat atatia ani. La ultima discutie, a pus si el niste clauze, care par ca i-au deranjat pe sefii televiziunii lui Voiculescu si deja s-au luat primele masuri. Bote a fost anuntat ca nu va mai face parte din proiectul “Burlacul” pe care l-a prezentat de la inceput, fiindca s-a ales un nou moderator. El este Bogdan Vladau, ultimul star din show, cel care a invatat multe de la designer, iar acum producatorii il vad perfect pentru acest rol!”, a povestit un prieten de-al lui Botezatu pentru WOWbiz.ro.

Potrivit adpm.ro, designerul, aflat la clinica din Turcia, a fost supus unor analize amanuntite atat la cord, cat si la creier, fiind suspectat de o tumora de creier. Temerile lui Catalin Botezatu au aparut dupa ce in ultima vreme s-a simtit tot mai rau, acesta fiind motivul pentru care a vrut sa afle ce este in neregula cu inima lui, fara a banui ca ar mai putea avea si alte probleme.

Articole asemanatoare
Denisa Potecaru de la Bravo ai Stil: Ne selectăm clientele!
Romania Fashion Festival a transformat Oradea in Capitala Modei pentru o zi
Catalin Botezatu: “Securistul care ne insotea nu ne dadea voie…”
Catalin Botezatu: “Sunt gurmand si incerc sa ma abtin, dar nu reusesc”

Loading...

Comenteaza acest articol

Botezatu, intr-o stare critica: suspectat de tumora pe creier si inlocuit la emisiunea “Burlacul”!

by   1 min
0