Home > Fără categorie > BOTEZATU o ataca dur pe BIANCA DRAGUSANU

BOTEZATU o ataca dur pe BIANCA DRAGUSANU


Cătălin Botezatu a fost şocat când a auzit că Bianca Drăguşanu va avea propriul ei show la Kanal D. Designerul nu crede că fosta asistentă a lui Capatos e capabilă să ţină în mână o emisiune. „Ei trebuie să-i şoptească cineva în cască ce să spună sau să citească după prompter!”, a atacat-o el, dur, pe roşcată, conform Click.

Cătălin Botezatu şi Bianca Drăguşanu nu au reuşit să îngroape nici până acum securea războiului, deşi au trecut mai bine de doi ani de la despărţirea lor.

Cei doi îşi aruncă replici acide şi se „împung” ori de câte ori se întâlnesc pe la vreun show de televizune. Sătulă să mai facă pe asistenta prostuţă la Capatos, Bianca şi-a dat demisia de la „Un show păcătos”, în ianuarie.

Ea a promis însă că va reveni pe sticlă, dar numai în calitate de prezentatoare. După ce a dat o probă la GSP TV, pe care a picat-o însă cu brio, roşcata nu s-a lăsat şi iată că a reuşit să-i convingă pe turcii de la Kanal D să-i dea pe mână o emisiune.

Ea semnează chiar în aceste zile contractul, fapt care l-a făcut pe Botezatu să-şi iasă din minţi. Designerul o atacă dur pe fosta lui iubită şi nu crede ca aceasta va face mulţi purici ca prezentatoare.

„Ei trebuie să-i şoptească cineva în cască ce să spună sau să citească de pe prompter! Altfel, nu o văd bine! Eu am vrut să o trimit la studii în Los Angeles, dar nu m-am înţeles cu ea”, a declarat Botezatu pentru Click!

Botezatu nu este convins nici de calităţile de designer ale Biancăi. „A fi creator de modă este cu totul altceva decât ceea ce face Bianca. Trebuie să ai prezentări de modă, un atelier bun, multe comenzi, eventual magazinele tale. În fine, e mult mai complicat. Bianca este imaginea unei firme de haine şi face asta foarte bine. Dar totuşi, nu este creator de modă!”, a conchis Botezatu.

„În acest moment nu pot vorbi pentru că nu mă pot concentra asupra declaraţiilor lui Cătălin. Sunt în aeroport cu multe bagaje în mână, dar vă promit că voi da o replică cât de curând. Nu îmi place să-i rămân datoare lui Cătălin, aşa că voi avea ceva de spus faţă de fiecare afirmaţie a lui”, a spus, nervoasă, Bianca.


Loading...

Comenteaza acest articol

BOTEZATU o ataca dur pe BIANCA DRAGUSANU

by   1 min
0