Tabu
Image default
lifestyle

BOTEZATU – ipoteza despre situatia OANEI ZAVORANU

Cătălin Botezatu a comentat şi el situaţia Oanei Zăvoranu, care este internată în spital pentru a doua oară în această săptămână, de această dată într-o unitate privată.
El s-a arătat îngrijorat de starea Oanei: “M-am speriat foarte tare pentru ca Oana e o fata dragă sufletului meu. Ea este o femeie sensibiliă, eu o ştiu bine, aşa cum nu o cunoaşte toată lumea care o vede la televizor. Atunci când iubeşti cu adevărat, faci o obsesie şi ai impresia că nimic nu mai contează şi trebuie să pui capăt”, a declarat Cătălin Botezatu la emisiunea “Acces Direct”.
Mai mult, Bote a făcut furori cu o declaraţie neaşteptată despre Zăvo şi Pepe, o ipoteză la care nimeni nu s-a mai gândit: “Eu cred că îl mai iubeşte pe Pepe. O iubire ca a lor nu se stinge imediat. El o fi trecut peste, dar ea este femeie şi e mult mai profundă. Ea trebuie să se detaşeze de trecut şi să trăiască în viitor şi în prezent. Acum, mai mult ca oricând, Oana are nevoie de afecţiune”.

ARTICOLE SIMILARE

Rihanna, “omul de tinichea” pe coperta Vogue Italia

realitatea

Mituri despre varice desființate de chirurgul Rafael Halpern: când este mai bine să te operezi dacă vrei să rămâi însărcinată

Oana

CHER, la 67 de ani: Prima apariţie live din ultimii zece ani a stârnit reacţii negative

Jessica Simpson: Vreau să-mi fac iubit înainte să mor

realitatea

Fetita de care radeau toti s-a transformat intr-o regina a frumusetii!

Croazieră Gay? Da! Se poate!

realitatea

Scrie un comentariu