Home > Fără categorie > CATALIN BOTEZATU – al treilea infarct! FOTO

CATALIN BOTEZATU – al treilea infarct! FOTO

Cătălin Botezatu are mari probleme de sănătare. Celebrul  creator de modă a scăpat ca prin urechile acului de un al treilea infarct, în  urmă cu doar o lună, dar, cu toate astea se încăpăţânează să muncească în  același ritm fără a se gândi la consecințe.

Cătălin Botezatu nu ține cont de recomandările medicilor de a sta în repaus  măcar o săptămână. Chiar dacă boala lui de inimă durează deja de zece ani timp  în care a făcut de două ori infarct, designerul susține că nu se gândește  deocamdată să se opereze.

„Nu se pune problema de relaxare în timpul înregistrărilor pentru emisiunea  de la Antena 1, pentru că filmăm de la şase dimineaţa până noaptea târziu. Mi-e  frică să mă operez. Cu intervenţia chirugicală pe inimă nu e de glumă, există riscul de a muri. Ştiu că mulţi cred că sunt pe moarte, dar nu e deloc aşa”, a  declarat, pentru „ring”, designerul.

Cum nu are timp să se gândească la  sănătatea lui, Bote spune că nu are timp nici pentru iubire.

„Sunt implicat în atâtea proiecte care îmi solicită tot timpul, am filmări şi  prezentări toată vara, n-am când să mă mai gândesc la iubire. Cred că am lăsat-o  deocamdată pe locul al doilea”, mărturiseşte designerul.


Mai mult: Bote, după ce a scăpat ca prin minune de al treilea infarct: ”Ştiu că mulţi cred că sunt pe moarte, dar nu e deloc aşa” – Vedete de la noi | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

CATALIN BOTEZATU – al treilea infarct! FOTO

by   1 min
0