Tabu
LIFESTYLE

Botoxul duce la apariția ridurilor

În ultimii 15 ani, industria botoxului a ajuns în să valoreze câteva sute de milioane de euro la nivel global, iar sute de mii de oameni, în egală măsură bărbați și femei, se bucură de avantajele pe care le oferă. Ceea ce se știe mai puțin, și e un fel de ironie a sorții, e faptul că botoxul, administrat în cantități exagerate sau de către un medic fără experiență, poate provoca apariția ridurilor.

Mai mulți experți în produse cosmetice au explicat faptul că paralizarea anumitor mușchi duce la activitatea mai intensă a altor mușchi, iar aceștia pot deveni mai proeminenți în zonele din jurul celei injectate cu botox. Altfel spus, fața va încerca să-și păstreze mimica și expresivitatea cu ajutorul unor mușchi pe care nu îi folosea în acest scop.

Una dintre zonele cele mai afectate de efectele injectării cu botox este baza nasului, iar acest lucru se poate vedea și la celebrități cum ar fi Kylie Minogue sau Amanda Holden. Evident, modalitatea cea mai ușoară pentru a preveni acest efect este injectarea cu botox și în nas.

Mai rare sunt ocaziile în care botoxul duce la senzația de "ochi căzuți" sau sprâncene lăsate. Cel mai grav efect este, însă, inexpresivitatea. Adică, indiferent de emoțiile prin care trece o persoană, fața ei arată la fel și are aceeași mimică.

ARTICOLE SIMILARE

Silvia Dumitrescu a pozat in costum de baie la 53 de ani!

Telefonul Dior

realitatea

Femeile sunt la fel de bune ca bărbații la negocierea salariilor, angajatorii mint

realitatea

Fata afgană forțată de părinți să fie fiul pe care nu l-au putut avea

Andreea Damian

5 lucruri pe care sa le ai in vedere atunci cand iti decorezi casa cu pendule de iluminat

realitatea

Oala Cu Bunatati intra pe piata de mancare italieneasca

Scrie un comentariu