Home > Slider > Brad Pitt a obținut tot ce a vrut de la Angelina Jolie

Brad Pitt a obținut tot ce a vrut de la Angelina Jolie

brad pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt vor avea custodia comună a celor șase copii. Asta a decis judecătorul care instrumenta dosarul! Însuși avocatul Angelinei susține că ea și Brad Pitt au ajuns în cele din urmă la un acord în privința custodiei pentru cei șase copii ai lor: trei adoptați – Maddox (17 ani), Pax (15 ani) şi Zahara (13 ani), și trei biologici – Shiloh (12 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (10 ani).

Actorii s-au separat în 2016, dar la scurt timp au pornit lupta aprigă pentru custodia copiilor. Și iată, că în prag de sărbători, cei doi au îngropat securea războiului de dragul celor mici. Aceștia ar fi convenit asupra unui acord care să avantajeze ambele părți, precum și asupra următorului termen de judecată, programat pentru 31 decembrie.

O sursă din apropierea Angelinei Jolie a declarat miercuri pentru revista US Weekly că Brad a obținut în instanță, după doi ani de „război”, tot ce a vrut de la fosta nevastă. Iar „Angelina a fost de acord cu decizia judecătorilor privind custodia comună a celor şase copii şi ridicarea regimului de monitorizare la care Brad trebuia să se supună atunci când îşi vizita copii”, potrivit aceleași surse.

Și pentru prima oară de la începerea procesului pentru custodie, Brad va putea „să aibă copiii la el acasă peste noapte”. De asemenea, aceștia vor trebui să folosească o aplicație –  Our Family Wizard – pentru a monitoriza șo coordona programul copiilor.

„A fost o cale lungă și dificilă, dar (Brad Pitt) nu a renunțat niciodată”, concluzionează sursa pentru US Weekly. Brad și Angie sunt separați din septembrie 2016, când actrița a depus actele de divorț după mai mult de zece ani de relație și doi ani de căsătorie.

Articole asemanatoare
Brad Pitt dezvăluie că nu a mai plâns de 20 de ani, dar spune că este foarte emoționat… de copiii săi
Jolie și Pfeiffer luptă pentru putere în continuarea filmului Maleficent
Angelina Jolie
Femeia celebră pe Instagram pentru operaţiile sale estetice, arestată pentru „blasfemie”
Brad Pitt
Brad Pitt a dezvăluit numele celor doi actori în fața cărora nu are nicio șansă în lupta pentru roluri

Comenteaza acest articol

Brad Pitt a obținut tot ce a vrut de la Angelina Jolie

by Andreea Damian   1 min
0