Tabu
PEOPLE Slider

Brad Pitt a obținut tot ce a vrut de la Angelina Jolie

brad pitt

Angelina Jolie și Brad Pitt vor avea custodia comună a celor șase copii. Asta a decis judecătorul care instrumenta dosarul! Însuși avocatul Angelinei susține că ea și Brad Pitt au ajuns în cele din urmă la un acord în privința custodiei pentru cei șase copii ai lor: trei adoptați – Maddox (17 ani), Pax (15 ani) şi Zahara (13 ani), și trei biologici – Shiloh (12 ani) şi gemenii Knox şi Vivienne (10 ani).

Actorii s-au separat în 2016, dar la scurt timp au pornit lupta aprigă pentru custodia copiilor. Și iată, că în prag de sărbători, cei doi au îngropat securea războiului de dragul celor mici. Aceștia ar fi convenit asupra unui acord care să avantajeze ambele părți, precum și asupra următorului termen de judecată, programat pentru 31 decembrie.

O sursă din apropierea Angelinei Jolie a declarat miercuri pentru revista US Weekly că Brad a obținut în instanță, după doi ani de „război”, tot ce a vrut de la fosta nevastă. Iar „Angelina a fost de acord cu decizia judecătorilor privind custodia comună a celor şase copii şi ridicarea regimului de monitorizare la care Brad trebuia să se supună atunci când îşi vizita copii”, potrivit aceleași surse.

Și pentru prima oară de la începerea procesului pentru custodie, Brad va putea „să aibă copiii la el acasă peste noapte”. De asemenea, aceștia vor trebui să folosească o aplicație –  Our Family Wizard – pentru a monitoriza șo coordona programul copiilor.

„A fost o cale lungă și dificilă, dar (Brad Pitt) nu a renunțat niciodată”, concluzionează sursa pentru US Weekly. Brad și Angie sunt separați din septembrie 2016, când actrița a depus actele de divorț după mai mult de zece ani de relație și doi ani de căsătorie.

ARTICOLE SIMILARE

Desert de toamna – galuste cu lamaie

realitatea

Brad Pitt și Angelina Jolie, întâlnire secretă înainte de procesul pentru custodia copiilor

Andreea Damian

Românca Adina Pintilie a câștigat Ursul de Aur cu filmul „Nu mă atinge-mă”

Andreea Damian

Fosta știristă Raluca Lăzăruț a păstrat un secret patru luni și abia acum a ieșit la iveală

Tabu Tabu

Cum se întreține și ce face Ilinca Vandici după ce i s-au oprit proiectele TV

Tabu Tabu

Fotografie Cristiana Apostol – Visul unei nopti de vara

realitatea

Scrie un comentariu