Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Brad Pitt a purtat un ecuson cu numele său la dineul pentru nominalizații la Oscar. Reacția fanilor e delicioasă

Brad Pitt a fost extrem de mândru să poarte un ecuson cu numele său la Oscar Nominees Luncheon, dineu oficial pentru nominații la Premiile Oscar 2020.

Eveniment a avut loc luni la Ray Dolby Ballroom.

Brad Pitt este unul dintre cei  mai faimosi bărbați ai planetei, și totuși a purtat ecusonul. De parcă ai uitat care e numele său! Pe lângă numele său, pe acel ecuson mai era scrisă și categoria la care starul american este nominalizat anul acesta, și anume Cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea sa din filmul Once Upon a Time In Hollywood.

Fanii actorului au fost extrem de surprinși și nu au putut să nu se amuze pe seama gestului lui Brad Pitt pe conturile lor de Twitter.

„Îmi place că Brad Pitt a purtat un ecuson la Oscars Nominee Luncheon”, „Brad Pitt purtând un ecuson la Oscars Luncheon e cel mai bun lucru de pe ziua de azi”, „Bună, numele meu e Brad Pitt, în caz că nu ai văzut pe ecuson”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor de pe Twitter.

Fanii s-au amuzat copios pe seama unei fotografii în care Pitt discută ceva cu colega sa de breaslă, Cynthia Erivo (nominalizată la categoria cea mai bună actriță în rol principal pentru interpretarea din Harriet) care a devenit meme pe Twitter.

Cu siguranță momentul nu a fost la fel de delicios precum cel de la Premiile SAG când Brad Pitt i-a strâns mâna fostei sale soții, Jennifer Aniston, în culise. Imaginile cu ei au devenit extrem de repede virale deoarece fanii lor s-au gândit la o posibilă împăcare a cuplului.

ARTICOLE SIMILARE

Rokolectiv ’09

realitatea

Incestul, un fenomen tabu de magnitudine necunoscută

Andreea Damian

Astăzi începe Festivalul global de film de pe YouTube

Andreea Damian

Detoxifierea: Curatenia de primavara a organismului (partea 3)

realitatea

Moby își cere într-un final scuze de la Natalie Portman cu care nu a avut o relație

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

1 comentariu

Scrie un comentariu