Home > Agenda > Brad Pitt a purtat un ecuson cu numele său la dineul pentru nominalizații la Oscar. Reacția fanilor e delicioasă

Brad Pitt a purtat un ecuson cu numele său la dineul pentru nominalizații la Oscar. Reacția fanilor e delicioasă

Brad Pitt

Brad Pitt a fost extrem de mândru să poarte un ecuson cu numele său la Oscar Nominees Luncheon, dineu oficial pentru nominații la Premiile Oscar 2020.

Eveniment a avut loc luni la Ray Dolby Ballroom.

Brad Pitt este unul dintre cei  mai faimosi bărbați ai planetei, și totuși a purtat ecusonul. De parcă ai uitat care e numele său! Pe lângă numele său, pe acel ecuson mai era scrisă și categoria la care starul american este nominalizat anul acesta, și anume Cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea sa din filmul Once Upon a Time In Hollywood.

Fanii actorului au fost extrem de surprinși și nu au putut să nu se amuze pe seama gestului lui Brad Pitt pe conturile lor de Twitter.

„Îmi place că Brad Pitt a purtat un ecuson la Oscars Nominee Luncheon”, „Brad Pitt purtând un ecuson la Oscars Luncheon e cel mai bun lucru de pe ziua de azi”, „Bună, numele meu e Brad Pitt, în caz că nu ai văzut pe ecuson”, au fost doar câteva dintre reacțiile fanilor de pe Twitter.

Fanii s-au amuzat copios pe seama unei fotografii în care Pitt discută ceva cu colega sa de breaslă, Cynthia Erivo (nominalizată la categoria cea mai bună actriță în rol principal pentru interpretarea din Harriet) care a devenit meme pe Twitter.

Cu siguranță momentul nu a fost la fel de delicios precum cel de la Premiile SAG când Brad Pitt i-a strâns mâna fostei sale soții, Jennifer Aniston, în culise. Imaginile cu ei au devenit extrem de repede virale deoarece fanii lor s-au gândit la o posibilă împăcare a cuplului.

Articole asemanatoare
brad pitt si angelina jolie
Cum ar arată celebritățile de la Hollywood dacă ar fi grase din cauza pandemiei
Angelina Jolie
Angelina Jolie dă cărțile pe față! Iată adevăratul motiv pentru care s-a despărțit de Brad Pitt
Jennifer Aniston
Dovada indubitabilă că Jennifer Aniston speră la o împăcare cu Brad Pitt
Brad Pitt
Brad Pitt l-a ironizat pe prințul Harry, după plecarea în Canada. William s-a amuzat copios

Brad Pitt a purtat un ecuson cu numele său la dineul pentru nominalizații la Oscar. Reacția fanilor e delicioasă

by Andreea Damian   2 min
1