Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Brad Pitt despre Angelina Jolie: „Răzbunătoare”. Ultima decizie a actriței l-a supărat profund

Separați din 2016, cei doi actori sunt angajați într-o luptă juridică acerbă. Brad Pitt și Angelina Jolie s-au certat recent cu privire la proprietatea lor din Franța, Chateau de Miraval, evaluată la aproximativ 164 milioane de dolari. Actrița a câștigat în cele din urmă cazul și a reușit să-și vândă acțiunile, potrivit Daily Mail.

Într-o plângere depusă luna trecută la o instanță din Luxemburg și obținută de Page Six, avocații lui Brad Pitt au acuzat-o pe Angelina Jolie că ar fi încercat să-și vândă partea din castel fără a-și informa mai întâi fostul soț. O decizie cu atât mai contestată cu privire la faptul că fostul cuplu a semnat un acord, potrivit căruia cele două părți trebuie să ceară o autorizație să-și vândă acțiunile, dacă aceasta este dorința lor. De atunci, Angelina Jolie și-a vândut partea din proprietate grupului de vinuri Tenute del Mondo. Tranzacția a avut loc miercuri, 6 octombrie.

Fiecare dintre cei doi își plasase anterior acțiunile în societăți cu răspundere limitată separate. Singurul dezavantaj, în ultimii patru ani, compania deținută de Angelina Jolie i-ar fi pus bețe în roate lui Brad Pitt. Actrița ar fi, astfel, „amânat în mod constant aprobarea conturilor anuale și angajarea unui nou manager”.

Ambii au deținut ultima dată 50% din acțiunile proprietății de lux pe care s-au căsătorit în 2014, în prezența copiilor lor.Din păcate, iubirea lor s-a făcut scrum, iar în urma ei au rămas multe resentimente, multe procese pe rol şi un război pentru avere şi custodie ce pare că nu se mai termină.

ARTICOLE SIMILARE

Smiley, dezvăluire neașteptată: „Am scris acest cântec cu gândul la Iubita Mea” (VIDEO)

Andreea Damian

Claudia Pavel – aparitie surpriza la festivalul UNTOLD!

realitatea

Laurette a revenit în muzică și e și mai sexy FOTO

Tabu Tabu

Putin a mizat mai mult pe alegătoare în 2018 deşi încurajează misoginismul

Dora Constantinovici

Portret al artistei la tinerețe: Silvia Horobeanu. Ilustrația digitală și culoarea ca terapie

Ciocîrlan

Un nou vaccin antiCovid! O veste bună: costă mai puțin

Andreea Damian

Scrie un comentariu